Sanal karta yatirmiş olabilirsin.Bir oyun alacaktım. Ziraat Banktan 60 TL İninal kartıma yatırdım. İşlem ücreti olarak 1.7 TL gibi bir miktar parayı bankamatik aldı. 58 lira kartta olması lazım.
Alacağım oyunu almaya çalışınca hata verdi. Ben de İninal'ın sitesinden baktım ve sadece 24 TL vardı kartın içinde. Ve daha kötüsü bugün yaptığım 60 TL'lik para yatırma işlemi "Daha önce yapılan işlemler" kısmında yer almıyordu. Ama kendimden eminim. Dekontu ATM yanındaki çöpe atmıştım. İçinde min. 58 TL oması lazım kartın.
Ne yapmalıyım? Para gitsin istemiyorum.
Kullanıyor diye sordum ve arkadaş istediği sürece istediğim gibi sorarım arkadaşda cevapladı sağ olsun.Kardeşim evine bedava geliyor.İşlem ücreti 500tl ye kadar kesmiyorlar sanırım burada soracağınıza kendi sitesinden öğrenebilirsiniz.
Anlatmaya çalıştığım şey kartın kendi sitesinden de bilgileri kolaylıkla detaylıca öğrenebilirsiniz demekti.Kullanıyor diye sordum ve arkadaş istediği sürece istediğim gibi sorarım arkadaşda cevapladı sağ olsun.
Tamam teşekkür ederim bakacağım.Anlatmaya çalıştığım şey kartın kendi sitesinden de bilgileri kolaylıkla detaylıca öğrenebilirsiniz demekti.
Güncelleme: Arkadaşlar para hesabıma geldi şimdi. Sorun yok şuan. Ama paparaya geçmeye karar verdim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Biraz panik yaptım 30 dakika boyunca parayı görmeyince.
Konu kapatılabilir ama silinmesin, insanlar internette bu sorunu arattıklarında okuyabilirler.
Parayı attıgın kartın hareketlerine bak gitmişimi kime nereye gitmiş diye
Velinle gidersen kart veriyorlar ismin yazılı kullanabiliyorsunKullanabiliyor musun ?Nasıl oluyor?