kullanıyorum ücretsiz kargoda geliyor + aylık ücret yok + para kesmiyor + üstünde ismin yazıyor ve tüm atmelerde kullanılıyorPapara nasıldır kullandın mı daha önce ?
Nasıl yani şimdi Papara Black Card istesem direkt sadece 5 TL mi ödüyorum ?kullanıyorum ücretsiz kargoda geliyor + aylık ücret yok + para kesmiyor + üstünde ismin yazıyor
hiçbişey odemıyorsun bedava diyorum : DNasıl yani şimdi Papara Black Card istesem direkt sadece 5 TL mi ödüyorum ?
Hı direkt ininalda 5 TL'ydi ya ondan aklım karışmış kusura bakma.hiçbişey odemıyorsun bedava diyorum : D
Kullanabiliyor musun ?Nasıl oluyor?Yaşım 15 iş bankası banka kartı
@keremcnsz24 neden Papara kullanmalıyız linkini yollasana kral
banka kartı al ailne ileBir oyun alacaktım. Ziraat Banktan 60 TL İninal kartıma yatırdım. İşlem ücreti olarak 1.7 TL gibi bir miktar parayı bankamatik aldı. 58 lira kartta olması lazım.
Alacağım oyunu almaya çalışınca hata verdi. Ben de İninal'ın sitesinden baktım ve sadece 24 TL vardı kartın içinde. Ve daha kötüsü bugün yaptığım 60 TL'lik para yatırma işlemi "Daha önce yapılan işlemler" kısmında yer almıyordu. Ama kendimden eminim. Dekontu ATM yanındaki çöpe atmıştım. İçinde min. 58 TL oması lazım kartın.
Ne yapmalıyım? Para gitsin istemiyorum.
Kardeşim evine bedava geliyor.İşlem ücreti 500tl ye kadar kesmiyorlar sanırım burada soracağınıza kendi sitesinden öğrenebilirsiniz.Nasıl yani şimdi Papara Black Card istesem direkt sadece 5 TL mi ödüyorum ?
Banka kartım var zaten 20 yaşındayım. Ama kredi kartı çıkarttırmadım kendime ve banka kartım da hata veriyor maalesef sadece içine para koyabiliyorum.banka kartı al ailne ile
atmde sıkıntı çıkmış olabilir konudan bağımsız papara kart kullanBanka kartım var zaten 20 yaşındayım. Ama kredi kartı çıkarttırmadım kendime ve banka kartım da hata veriyor maalesef sadece içine para koyabiliyorum.