N1GHT 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 650 Dahası Reaksiyon skoru 204 İsim Eren 25 Ocak 2025 #1 Papara kullanıyordum hesabımı onaylatamadığım için farklı bir karta geçmeye karar verdim İninal ve Nays arasından hangisini önerirsiniz
Papara kullanıyordum hesabımı onaylatamadığım için farklı bir karta geçmeye karar verdim İninal ve Nays arasından hangisini önerirsiniz
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 12,751 25 Ocak 2025 #2 nays da aynı on odemelı kartlar hepsınde artık velı dogrulaması ıstıyor
N1GHT 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 650 Dahası Reaksiyon skoru 204 İsim Eren 25 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gurkanpiro yazmış: nays da aynı on odemelı kartlar hepsınde artık velı dogrulaması ıstıyor Devamı için tıklayın... ben veliden dolayı değil hocam kimlikte foto yok o yüzden
Gurkanpiro yazmış: nays da aynı on odemelı kartlar hepsınde artık velı dogrulaması ıstıyor Devamı için tıklayın... ben veliden dolayı değil hocam kimlikte foto yok o yüzden
Kaan@1 80+ Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 194 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Kaan 25 Ocak 2025 #4 N1GHT yazmış: Papara kullanıyordum hesabımı onaylatamadığım için farklı bir karta geçmeye karar verdim İninal ve Nays arasından hangisini önerirsiniz Devamı için tıklayın... ininal galiba aidatı kesiyor nays daha iyi olabilir
N1GHT yazmış: Papara kullanıyordum hesabımı onaylatamadığım için farklı bir karta geçmeye karar verdim İninal ve Nays arasından hangisini önerirsiniz Devamı için tıklayın... ininal galiba aidatı kesiyor nays daha iyi olabilir