Çok çok çok daha iyi değil ama birazcık daha iyi.1650 super cok cok daha iyi
4gb versiyonundan cok cok daha iyi hem guncel hemde 80-85 dereceleri gormuyorÇok çok çok daha iyi değil ama birazcık daha iyi.
RX serisi 80 mi görüyor? Kapalı kutunun içine koyupta 80 derece diye burda yazmak yerine güzel bi kasaya koyun. RX 590 66 derece en fazla. UV yapınca ise en fazla 61 derece gördüm.4gb versiyonundan cok cok daha iyi hem guncel hemde 80-85 dereceleri gormuyor
bak dostum ekran karti ilk once kendi kendini soguta bilmeli klimanin icinde hic bir ekran karti isinmaz zaten. Ve rx 590 daha az isiniyor rx 580den git arastir. rx 580armor kullandik hayatimda gorduyum en berbat ekran kartiydi isinma acisindan hep korku icindeydim patlayacakmi apex legendsde guzel fps veriyor ama 87-89 derece gordum. Ve sonuc olarak 1650s COK COK daha iyidir rx 580 4 gbden ama 8gb tartisilir vram den dolayi yoksa ondanda daha iyidir.RX serisi 80 mi görüyor? Kapalı kutunun içine koyupta 80 derece diye burda yazmak yerine güzel bi kasaya koyun. RX 590 66 derece en fazla. UV yapınca ise en fazla 61 derece gördüm.
bende var inno3d nin 45-50 derece arası çalışıyor yük altında4gb versiyonundan cok cok daha iyi hem guncel hemde 80-85 dereceleri gormuyor
rx 580mi? 1650s?bende var inno3d nin 45-50 derece arası çalışıyor yük altında
hemen hemen aynı fps ama işte birisi 8gb diğeri 4gb hemen hemen aynı fps leri veriyorlar ve 1650s daha güncel gddr6 bellekleri var bellek frekansları daha iyibak dostum ekran karti ilk once kendi kendini soguta bilmeli klimanin icinde hic bir ekran karti isinmaz zaten. Ve rx 590 daha az isiniyor rx 580den git arastir. rx 580armor kullandik hayatimda gorduyum en berbat ekran kartiydi isinma acisindan hep korku icindeydim patlayacakmi apex legendsde guzel fps veriyor ama 87-89 derece gordum. Ve sonuc olarak 1650s COK COK daha iyidir rx 580 4 gbden ama 8gb tartisilir vram den dolayi yoksa ondanda daha iyidir.
katiliyorum sanahemen hemen aynı fps ama işte birisi 8gb diğeri 4gb hemen hemen aynı fps leri veriyorlar ve 1650s daha güncel gddr6 bellekleri var bellek frekansları daha iyi