Neler Yeni

inno3D ICHILL X3 1080Ti Çok sıcak çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Arkadaşlar merhaba elimde mining den çıkma birtane 1080 ti var İNNO3D İCHİLL X3 modeli kartta şöyle bir sorunum var thermal pad ve thermal macunlarını değiştirdim ancak kart oyun sırasında oyuna girdikten 15 20 dk sonra 84 dereceleri görüyor ve bilgisayar donuyor ve hiçbirşey yapamıyorum reset atmadan düzelmiyor ve her oyuna girişimde yapıyor bunu msı afterburner üzerinden temperature limiti 65 dereceye sabitleyip üsteki power limiti normalde %100 e sabitleyince kart 65 dereceyi geçmiyor ve fanları sürekli olarak full devirde çalıştırıyorum ve hiç bir sorun kalmıyor kapanma,donma vs olmuyor ama oyunlarda kartın sadece %70 civarını kullanabiliyorum afterburnerdan ayarları sıfırlayıncada pover limit %115 temperature limit 84 derece oluyor ve aynı sorun yine başlıyor çok araştırdım ama işe yarar bir bilgi bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
Ekran kartını satıp 6600 XT gibi bir modele geçerseniz kurtulursunuz ama tabii farklı öneriler yapılacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını satıp 6600 XT gibi bir modele geçerseniz kurtulursunuz ama tabii farklı öneriler yapılacaktır.
Aslında bunu kullanmak gibi bir niyetim yoktu 3070 falan en kötü düşünüyordum ama fiyatlarr 😒 rx 6600 de sisteme yakışmaz diye bakmadım onlara 5800x in yanınada takılmaz be brom heralde 🙂🙃

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
Aslında bunu kullanmak gibi bir niyetim yoktu 3070 falan en kötü düşünüyordum ama fiyatlarr 😒 rx 6600 de sisteme yakışmaz diye bakmadım onlara 5800x in yanınada takılmaz be brom heralde 🙂🙃

Kart sorunlu olduğu için ne kadar satacağınızı tahmin edemedim o yüzden dedim yoksa tabii eğer güzel bir fiyattan satabilirseniz daha üst modellere geçilebilir ama 3070 alacak kadarda iyi bir fiyata gider mi bilemem tabii siz üstüne eklerim derseniz orası ayrı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Kart sorunlu olduğu için ne kadar satacağınızı tahmin edemedim o yüzden dedim yoksa tabii eğer güzel bir fiyattan satabilirseniz daha üst modellere geçilebilir ama 3070 alacak kadarda iyi bir fiyata gider mi bilemem tabii siz üstüne eklerim derseniz orası ayrı.
Brom şöyle diyeyim kart 3 yıl mining de çalışmış ve bana gelirken rigden çıkarıp gönderdi kuzenim zannetmiyorum 3070 yaklaşacak kadar getirisi olacağını

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben de aynısı dedim zaten. Fakat en kötü 10.000 TL edecektir.
Bu şekilde sorunlu olarak kimse 10 k vermez. 9700 e asrock Challenger pro 6600 XT alırım sağlam olarak daha iyidir.

Undervolt yapmayı denedinmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay
Bu şekilde sorunlu olarak kimse 10 k vermez. 9700 e asrock Challenger pro 6600 XT alırım sağlam olarak daha iyidir.

Undervolt yapmayı denedinmi?
Brom yabancısıyım desem 🙂 daha önce denemedim hiç yardımcı olursan

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
10k etmesinde en az 8k eder. Alan kişi oyun oynamak için almaz zaten. 5000 TL edecek kadar bir arıza göremedim ama bilemiyorum.

Top Bottom