volkanertekin
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Merhaba başlıkta belirttiğim kart sizce nasıldır alınır mı? bir sorun yaşayan varmı ona göre bilgisayar toplayacağım
4070 modelini kullanıyorum sorun yaşamadım gayet memnunum. 2k ultrada 70 derece görmedi daha 60 larda geziyorMerhaba başlıkta belirttiğim kart sizce nasıldır alınır mı? bir sorun yaşayan varmı ona göre bilgisayar toplayacağım
4070 modelini kullanıyorum sorun yaşamadım gayet memnunum. 2k ultrada 70 derece görmedi daha 60 larda geziyor
güzel duruyor ssd yi 1 tb yapmayı unutmayın. birde 1600 lira farkla atx x670 anakart veriyor bence hoş , değerlendirilebilir bol bol işlemci güncellemelerinin altından kalkar.Bunu düşünüyoeum ne dersin senceGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Yakın zamanda bir arkadaşım aldı şuanda sorunsuz kullanıyor soğutma konusunda tatmin ediyor ekran kartı. Bütçeniz max nedir ? Bu sistemin hakkı 2K monitör.Bunu düşünüyoeum ne dersin senceGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Teşekkür ederim değerlendireceğimgüzel duruyor ssd yi 1 tb yapmayı unutmayın. birde 1600 lira farkla atx x670 anakart veriyor bence hoş , değerlendirilebilir bol bol işlemci güncellemelerinin altından kalkar.