Insaat Islerinden Anlayanlar Bakabilir mi?

Onurology

80+
Reaksiyon skoru
139
Arkadaslar merhaba, son gunlerde malum ulkenin bir cok ili salim salim sallaniyor. Bundan dolayi yapilan insaatlar, yapilar surekli ilgimi cekiyor. Gorselde gostermis oldugum insaat temelinde 2 ayri temelden biraz daha derin olusum var. Bunu neyden dolayi yapiyorlar ilk kez goruyorum da. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

Ekler

• 20230228_193801.jpg
    20230228_193801.jpg
    915.7 KB · Hit: 74
Arkadaslar merhaba, son gunlerde malum ulkenin bir cok ili salim salim sallaniyor. Bundan dolayi yapilan insaatlar, yapilar surekli ilgimi cekiyor. Gorselde gostermis oldugum insaat temelinde 2 ayri temelden biraz daha derin olusum var. Bunu neyden dolayi yapiyorlar ilk kez goruyorum da. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
Asansör veya su borularının binaya giriş için vanaları olabilir.

Babama sormustum bizim yandaki kentsel dönüsümde de var asansör diyor bilmem nedir ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,863
Üyeler
192,533
Son üye
alikarakuss
Geri