Neler Yeni

İnşaat Mühendisi olan bana yardım edebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
sevgili forumdaşlar büyüklerim Mühendis bir kişiyle fikir danışmam gerekir müsait saatlerinizde görüşme imkanı sağlarsanız sevinirim.Meslek hakkında kısaa bir sohbet desteğine ihtiyacım var.Çevrenizde benimle görüşme yapmak isteyen biriside olur teşekkür ederim iyi forumlar

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
sevgili forumdaşlar büyüklerim Mühendis bir kişiyle fikir danışmam gerekir müsait saatlerinizde görüşme imkanı sağlarsanız sevinirim.Meslek hakkında kısaa bir sohbet desteğine ihtiyacım var.Çevrenizde benimle görüşme yapmak isteyen biriside olur teşekkür ederim iyi forumlar
@yildirimteyit_ IG Sansını dene :)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Şaka bir yana bende en fazla Ucak Mühendisi tanıdığım var sorun olursa iletebilirim, Onun dısında ChatGPT'yi biraz kurcala derim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka bir yana bende en fazla Ucak Mühendisi tanıdığım var sorun olursa iletebilirim, Onun dısında ChatGPT'yi biraz kurcala derim :)
hocam sektör içinde olanla kısa bir muhabbet lazım ondan dolayı yazdım teşeküür ederim yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom