Neler Yeni

İnsan İçin Sanalda Yapdıklamı Yapamıyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
XXXX
arkadaşlar intarnet ortamında daha rahatım ama cevramdeki insanlara baktığımda sanalda daha çekingen dışarda daha rahat ve bu duruma ayak uyduramıyorum cok ***** saçma geliyor yapdıkları ama yapdıklarını bende sanalda yapıyorum dongüye girdim ve boyle yapan insanlar daha saygı goruyor dışarda okulda iş de ...

arkadaşlar intarnet ortamında daha rahatım ama cevramdeki insanlara baktığımda sanalda daha çekingen dışarda daha rahat ve bu duruma ayak uyduramıyorum cok ***** saçma geliyor yapdıkları ama yapdıklarını bende sanalda yapıyorum dongüye girdim ve boyle yapan insanlar daha saygı goruyor dışarda okulda iş de ...
hocam öyle bi yazmışsınızki bir türlü çözemedim

anladığım kadarıyla sanal da rahat gerçekte çekingen öylemi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,676
İsim
uwu
Bende öyleyim sanal ortamda özellikle daha önce konuşmamızın bulunduğu üyeleri alıntılarken daha rahatım . Günlük hayatta gereksiz diyalog kurmuyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öyle bi yazmışsınızki bir türlü çözemedim

anladığım kadarıyla sanal da rahat gerçekte çekingen öylemi
sanalda yapdıklarımı grçekde yapmaya utanıyorm ama benim sanalda yaptıklarımı gerçekde yapanlar el üstünde tutulup seviliyor ama bunlar normal hareketler değil değişik değişik ergen ergen hareketler oreneğin konuşma arasında nah çekme lafını bolme ağız şapırdatmak gibi gibi iğrenc hareketler

sanalda yapdıklarımı grçekde yapmaya utanıyorm ama benim sanalda yaptıklarımı gerçekde yapanlar el üstünde tutulup seviliyor ama bunlar normal hareketler değil değişik değişik ergen ergen hareketler oreneğin konuşma arasında nah çekme lafını bolme ağız şapırdatmak gibi gibi iğrenc hareketler
Anksiyete deniyor buna ben de de var

Top Bottom