Neler Yeni

İnsan sağlığı ve umut tüccarları

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ınstagram Facebook gibi sosyal mecralarda malesef sağda solda ne olduğu bilinmeyen bazı umut tüccarları corona virüse etkili şu hastalığa çare bu hastalığa şifa gibi hiç bir desteği olmayan argüman ve ifadelerle gıda takviyesi ürünleri sattığını görüyorum ve görüyoruz sizden ricam lütfen aldığınız ürünün üzerinde Sağlık Bakanlığı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı gibi yetkili mecralardana onaylı ürünleri eczane ve marketlerden temin edip bu umut taciri insanların sağlınızı hiçe saymaya kadar giden girişimlerine müsade etmeden alış veriş etmeniz bu durum hem sağlınızı hem cüzdanınızı hem vicdanınızı koruyacaktır İnsan Sağlığı her şeyden önde gelir lütfen sağlınızı hiçe saymayın çöpe atmayın

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ınstagram Facebook gibi sosyal mecralarda malesef sağda solda ne olduğu bilinmeyen bazı umut tüccarları corona virüse etkili şu hastalığa çare bu hastalığa şifa gibi hiç bir desteği olmayan argüman ve ifadelerle gıda takviyesi ürünleri sattığını görüyorum ve görüyoruz sizden ricam lütfen aldığınız ürünün üzerinde Sağlık Bakanlığı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı gibi yetkili mecralardana onaylı ürünleri eczane ve marketlerden temin edip bu umut taciri insanların sağlınızı hiçe saymaya kadar giden girişimlerine müsade etmeden alış veriş etmeniz biraz uzun oldu özür dilerim vaktinizi aldığım için
Yani zaten öyle bir şey olmayacağının çoğu insan bilincindedir ama hatırlatmak için teşekkürler 😊

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani zaten öyle bir şey olmayacağının çoğu insan bilincindedir ama hatırlatmak için teşekkürler 😊
Ya ben profesyonel olarak 7-8 yıldır tıp bilimi üzerine eğitim alıyorum böyle forumlarda çok yok ama dışarda bu ürünleri ciddiye alan bir sürü insan var ben kimseyi yanlış yönlendirmeden onaylı düzgün ürünler kullanmalarını sağlığını çöpe atmamasını istiyorum burdan bir kişi bile bu yazıyı kopyalayıp bir yerde paylaşırsa birilerinin bilinçlenmesine vesile olursa vicdanım rahat olur en azından insanlar daha bilinçli bir hâle gelir çünkü sağlıkçıların önleyici koruyucu görevleri de var insanlara karşı 😊

omeraydo

80+
Bir insan her konuda akıllı olamayacağı gibi bu ülkede ne kadar akıllı var ise bir o kadar da geri zekalı vardır. Bilinçlendirme çaban için sana teşekkür ederim.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir insan her konuda akıllı olamayacağı gibi bu ülkede ne kadar akıllı var ise bir o kadar da geri zekalı vardır. Bilinçlendşrme çaban için sana teşekkür ederim.
Bu benim görevim burası yeridir değildir tartışmam ama en azından ben vicdanımı rahatlatmak amaçlı böyle yazılar paylaşacağım ara sıra 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada insan sağlığı konusunda hiçbir paylaşımıma karşı çıkmadıkları için başta Abdullah Hacıgül olmak üzere tüm site yöneticilerine teşekkür ederim 😊

Son düzenleme:
Top Bottom