Neler Yeni

insanın aklına ne zaman nasıl ölebileceğini gelebilir mi ?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Babamın anlattığına göre amcası ölmeden birkaç gün önce ben herşeyi sizin için yaptım gibisinden şeyler demiş.
ölüm belirtileri diye bir şey varmış arkadaşda hiçbiri yok.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet bazı kişiler öleceğini hissedebiliyormuş. Bir kaç gün öncesinden. Çevremden öyle duymuştum.
Ama arkadaşın dediği 19.58 56 saniye gibisinden bi tık saçma geldi nasıl bu şekilde düşünmüş?
Rüyasına mı girmiş? Anlam veremedim.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Evet bazı kişiler öleceğini hissedebiliyormuş. Bir kaç gün öncesinden. Çevremden öyle duymuştum.
Ama arkadaşın dediği 19.58 56 saniye gibisinden bi tık saçma geldi nasıl bu şekilde düşünmüş?
Rüyasına mı girmiş? Anlam veremedim.
hayır bir gece aklına gelmiş

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim de geçen yoldan karşıya geçerken araba çarpıp öleceğim geldi, ama ne araba çarptı ne de öldüm. Her akla gelene itaat edilmemeli.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Pek inandırıcı gelmiyor, o kadar saniyesi saniyesine olması. Rüyasına girseydi bi şey demezdim. Ya da hisse kapılsaydı.
Ama bence arkadaşı ölüm korkusu bi anda aklına böyle bi şey getirmiş ve bundan etkilenmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Bir arkadaşş bu sıkıntıyı yaşıyor 15 ağustos 19:58 56 saniye trafik kazası bu onun sadece aklında uydurduğumudur ?
İmkansız bence bir psikoloğa görünsün veya ilgi çekmek için de yapıyor olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 ağustostosta tekrar konu aç bunu öğrenmezsem yaşayamm
Katılıyorum aşırı merak ettim ben de

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bazı insanlar şans eseri geleceği rüyalarında görebiliyor ama bunların çoğu doğru çıkmıyor. Tarih saate kadar vermesi bana sallamasyon geldi

M.ALTN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Muhammed Altın
Bir arkadaşş bu sıkıntıyı yaşıyor 15 ağustos 19:58 56 saniye trafik kazası bu onun sadece aklında uydurduğumudur ?
Arkadaşın Death Note'a kendi adını mı yazmış ?
Hahahahahahha

DaffyGraphic

80+ Silver
Şöyle de ona korkuyorsn 15 ağustos sokağa çıkma.Böylece görür onu sadece Allah bildiğini

Aware

80+ Silver
Bu nasıl bir başlık ? Olacakları sadece Allah bilebilir dışarı çıkmazsa sorun çözülür ama olacağı varsa illa olur .

Top Bottom