İnsanlar ile konuşmak neden bu kadar zor?

Lalnasaur

80+
Reaksiyon skoru
82
Günde en az yüzlerce insan ile karşılıyoruz, bu konuda ele alacağım şey karşılaştıklarimizdan ziyade daha yakınımızda olan ama bizi görmezden gelen insanlar, ikiz kardeşime çok iyi davranan kız bana bok gibi davranıyor. Etüt de kimse yanıma oturmuyor, kimse benimle yemeğe gelir misin diye teklif etmiyor, kimse nasılsın diye de sormuyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ben mi çok kabayım, yoksa hemcinslerime kıyasla vasıfsız olduğum için mi konuşma tenezzülüne girmiyorlar benle? Sizce sorun ne. Herkes hayatının bir evresinde böyle şeyler yaşıyor mu yoksa anormal mi?

Kimseden bir şey bekleme, tek başına vakit geçirmekten zevk almaya bak.

E tamam mis gibi işte. Demek ki kafana göre birisini bulamıyorsun. Zorlama, illa birisini bulursun, o da hayatın boyunca yeter.
Öyle bı ilişkim oldu zaten de bitti işte ben bitirdim onuda, o günden beri böyleyim

Hocam demekki siz çağrılmak ve konuşmak istemiyorsunuz.Karşınızdakine biraz ilgi verirseniz o da sizin buna meilli olduğunu anlar.Tabi siz bilirsiniz.

Hocam demekki siz çağrılmak ve konuşmak istemiyorsunuz.Karşınızdakine biraz ilgi verirseniz o da sizin buna meilli olduğunu anlar.Tabi siz bilirsiniz.
Yok olm ben konu aciom bişi diom adamlar tinlamiyor beni , sınıf grubuna yazıyorum ters yapıyor adam ben napam şimdi

Öyle bı ilişkim oldu zaten de bitti işte ben bitirdim onuda, o günden beri böyleyim

Birisini bulursun derken ilişki anlamında demek istemedim. O da olabilir ama normal bir arkadaş da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,081
Üyeler
186,015
Son üye
sivas kangal1
Geri