Neler Yeni

Çözüldü✓ İnsanlar tavsiye verirken ne düşünüyor acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Geçenlerde arkadaşım sistem aldı kısaca içinde i5 10 th gen ve gtx 1650 var masa üstü aldı bir kaç yerde konu açtı herkes şey yazmış " o sistem ne dkslsldkdke Google açar mı" veya günümüz için yetmez Bi sistem forza horizon 5 girdi ultra ayar 1080 p 100 ü zorluyor sistem yok işte 3050 daha iyiymiş falan 3050 6 bine yakın 1650 4 buçuk bin sizede çok olmuyor mu milletin sistemini ***** ***** eleştirip 50 bin TL Lil sistem önerip bu daha iyi diyorlar saçmalık dolu değil mi bir tek bana mı öyle geliyor?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bilgisayar profu değilim bana sistem yeterli geldi 😂 özellikle valo için falan gayet iyi
Valo için yeterli olabilir. F/P olarak değerlendirmişlerdir ondan kötülemişlerdir.1660S li sistemler 11k ya satılmıştı bi ara. Fakat böyle işlerin bileni çok olur. Türkiye'de dünün piyasasıyla bugünün piyasası bir olmuyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fikirler k*ç gibidir. Herkeste bir tane vardır.

Google açmaz ahahsahda diyen adamın da bir fikri var yani naparsın işte...

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçenlerde arkadaşım sistem aldı kısaca içinde i5 10 th gen ve gtx 1650 var masa üstü aldı bir kaç yerde konu açtı herkes şey yazmış " o sistem ne dkslsldkdke Google açar mı" veya günümüz için yetmez Bi sistem forza horizon 5 girdi ultra ayar 1080 p 100 ü zorluyor sistem yok işte 3050 daha iyiymiş falan 3050 6 bine yakın 1650 4 buçuk bin sizede çok olmuyor mu milletin sistemini ***** ***** eleştirip 50 bin TL Lil sistem önerip bu daha iyi diyorlar saçmalık dolu değil mi bir tek bana mı öyle geliyor?
Fiyatına göre parçaları iyi değildir sistem beğenilmemiştir. Ama “F/P olarak iyi değil o bütçede şunu alsan daha mantıklı olur” demek yerine “sistem çöp, 10K daha koy şunu al” mantığı ile yaklaşmak pek hoş olmuyor cidden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Fiyatına göre parçaları iyi değildir sistem beğenilmemiştir. Ama “F/P olarak iyi değil o bütçede şunu alsan daha mantıklı olur” demek yerine “sistem çöp, 10K daha koy şunu al” mantığı ile yaklaşmak pek hoş olmuyor cidden.
Ondan bahsediyorum aşırı saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikirler k*ç gibidir. Herkeste bir tane vardır.

Google açmaz ahahsahda diyen adamın da bir fikri var yani naparsın işte...
Forzada ultra ayar 1080 de 100 u zorluyor ki bu arkadaş valo falan oynuyor ara sıra arkadaşlarıyla korku oyununu falan oynuyor yani bana göre yeterli

Bünyamina

80+ Platinum
Benim demek istediğim o sistem günümüz için okey Google açmaz o fiyata 3060 toplardın falan garip geliyor sanırım sen yanlış anladın

Bilgisayar profu değilim bana sistem yeterli geldi 😂 özellikle valo için falan gayet iyi
yeterli evet ama 2. el gibi bir sistem düşünseydi çok daha iyi parçalar alabilirdi ama bu da ideal

Mert.k

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Ondan bahsediyorum aşırı saçma

Forzada ultra ayar 1080 de 100 u zorluyor ki bu arkadaş valo falan oynuyor ara sıra arkadaşlarıyla korku oyununu falan oynuyor yani bana göre yeterli
Ultra ayar droptan oyun oynayamaz sen ne anlatıyon rx 6500xt var vram yetmiyor yüksek grafiklerde drop giriyor 5.5 gb vram kullandığı için senin o gtx 1650 ile dropsuz oynaman imkansız kendi dandik malını övmeye çalışma biz biliyoruz neyin ne olduğunu

yeterli evet ama 2. el gibi bir sistem düşünseydi çok daha iyi parçalar alabilirdi ama bu da ideal
İadealden çok enayilik bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Tamam sen gtx 1650 sistem almaya devam et ha bu arda ryzen 5 4100 vardi ryzen 5 5500 yapıyordun kendini çok bişey biliyorum sanan cahil
Bendede 1650 var bana yetiyor anlaşamadıysak tm dersin kendine daha iyisini toplarsın hakarete gerek yok bence

Ultra ayar droptan oyun oynayamaz sen ne anlatıyon rx 6500xt var vram yetmiyor yüksek grafiklerde drop giriyor 5.5 gb vram kullandığı için senin o gtx 1650 ile dropsuz oynaman imkansız kendi dandik malını övmeye çalışma biz biliyoruz neyin ne olduğunu

Ben değil arkadaşım onu oynayan ben forza 4 ya da lol oynuyorum işimi görüyor ne bu sinir tamam en iyisi sensin kanka 😂 10 bine 3090 ti i9 falan toplarsın kolay gelsin sana

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Adamların kendilerine baksan hala Core2duo kullanıyor ama. Hiç uğraşmaya değmez onlarla.

Ben kendim i5 4460 işlemciyle GTX 1060 kullanıyorum. Her oyunu orta yüksek ayarda rahatça oynatıyor mu. Tabii ki.
Böyle rahatlık varken açığı forumda konu açmanın, sistemim nasıl demenin bir anlamı kalmıyor.
Zaten keyfim yerinde, ne diye milletten öneri alayım daha?

İyi sistem veya kötü sistem diye bilmek istiyorsa almadan önce konu açmalıydı.

Bünyamina

80+ Platinum

benim sistemde ne drop ne kasma ne sorun var 4 gb vram var diye bilip bilmeden sallama agresif dil kullanıyorsun bilgisizsin bari araştırıp bir şeyler öğren

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Adamların kendilerine baksan hala Core2duo kullanıyor ama. Hiç uğraşmaya değmez onlarla.

Ben kendim i5 4460 işlemciyle GTX 1060 kullanıyorum. Her oyunu orta yüksek ayarda rahatça oynatıyor mu. Tabii ki.
Böyle rahatlık varken açığı forumda konu açmanın, sistemim nasıl demenin bir anlamı kalmıyor.
Zaten keyfim yerinde, ne diye milletten öneri alayım daha?

İyi sistem veya kötü sistem diye bilmek istiyorsa almadan önce konu açmalıydı.
Görüşünü için sağol

benim sistemde ne drop ne kasma ne sorun var 4 gb vram var diye bilip bilmeden sallama agresif dil kullanıyorsun bilgisizsin bari araştırıp bir şeyler öğren
Kanka sal şunları ben neyi övdüm neyi kötüledim arkadaşımın oynadığı oyunlar için yeterli dedim öyle Bi anlatıyor ki 10 k ya 3090 ti i9 toplamış gibi madem o paraya öyle sistemler topluyor kendisine toplasın baksın keyfine sen takma 😂😂

Mert.k

80+ Bronze
Bendede 1650 var bana yetiyor anlaşamadıysak tm dersin kendine daha iyisini toplarsın hakarete gerek yok bence

Ben değil arkadaşım onu oynayan ben forza 4 ya da lol oynuyorum işimi görüyor ne bu sinir tamam en iyisi sensin kanka 😂 10 bine 3090 ti i9 falan toplarsın kolay gelsin sana
Daha iyisini 7250 tl ye topladım merak etme
Ryzen 5 5500
B450ms2h
Team T-force rgb white ram 16 gb
Rx 6600 xfx
Crucial p5 500gb m2 ssd
Corsair spec delta rgb 550w

Top Bottom