Neler Yeni

İnsanlar üzerime çok geliyor.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Oncelikle iyi forumlar. Biraz icimi dokicem. ben 10.sinif ogrencisiyim. Ortaokulun son 2 senesinde zorbalik gordum ve lgsde iyi bi puan yapamadigim icin vasatin alti bi anadolu lisesine gittim. Artik tennefuslerde yalniz olmak istemiyordum. ben yalnizligi asla istemedim. Arkadassizlik olumden beterdi.
People pleaser olmak zorunda kaldım.
(Kendine değer vermediği için insanları memnun etmeye calisan kimse)
Başka çarem yoktu. Ya böyle yapacaktım yada yalniz kalacaktım ve yuksek ihtimal gene zorbalanacaktım. 2. bir secenegim olmamasina ragmen insanlar beni cok yargiliyor. eski arkadaslarim (Hepsi gitti ozellikle sevdigim kizin gidisi cok koymustu)
brni bundan yargilarlardi. Ben kizlaela arkadaslik yapan bi insanimdir. ULAN SEN KIMSIN BENI ELESTIRIYORSUN demek isterdim. Ama elestiri kaldiramayan birisi oldugum icin degil. ben elestiriden onxe elestirene bakarim. Elestiren kizlara bakiyorum.
-Dm kutusu ABD-Meksika sınırı gibi kimin 1000 tane adam yaziyo ilgi acligi yok tabii
-Ellini sallasa kopegi oluxak 50 tane adam var.
-askim cicim yaptigi arkadaslari var
Ben ne yapayim ulan ? Bu nesil bana baska care birakmadi ki people pleaser olmayayim
bide bunlar icin ben artik otistik gibi geliyomusum. "Senle konusmak sorumluluk gibi geliyor." Demisti sevdigim kiz.
Onlar (ozellikle sevdigim kiz) Gitmeselerdi ve beni yargilayacaklarina "Olur mu oyle sey berat ? Biz senin dostunuz senin yanındayız.
Sen çaresiz değilsin." deselerdi şuan bunlari konusmazdim Ama anlamazlar. Onlar icin yaptigim okadar seye ragmen o Doyumsuz timsahlara yetmedi. dm imimde onlarxa instagram kullanicisi var.
Allah askina biraz yorum yapin su dediklerime Haksiz miyim ?

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam yazdıklarınıza bakarsak evet haklısınız arkadaşsızlık gerçekten çok kötü. Hiç yaşamadım ve yaşamak asla istemem ama anlayabiliyorum. Zorbalamalarının sebebi ne ? Bunu öğrenip öyle yorum yapmam daha mantıklı olur.
Ortaokulun son 2 senesinde zorbalik gordum

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
bende eskiden arkadaşım olmasa naparım falan diyordum çat birtane eski sevgili olayı patladı konuştuğum 3/4 arkadaşım da gitti farklı sebeplerden sonra anladım arkadaşsızda oluyor tabi herkes hatasını anladı döndü ama bendeki eski "arkadaşsız kalmayayım arkadaşlarım gitmesin" takıntısı ortadan kalktı hatta son iki senedir bir durgunluk var içimde bütün eş dost akrabayı boşverip başka bir şehire/ ülkeye taşınmak istiyorum da yaş gereği şuanlık mümkün değil

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazdıklarınıza bakarsak evet haklısınız arkadaşsızlık gerçekten çok kötü. Hiç yaşamadım ve yaşamak asla istemem ama anlayabiliyorum. Zorbalamalarının sebebi ne ? Bunu öğrenip öyle yorum yapmam daha mantıklı olur.
hocam bugün biraz yoğundum bakamadım kusura bakmayın. Sinir bozucu ve gıcık geliyomuşum. Onun dışında hiçbirşey söylenmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende eskiden arkadaşım olmasa naparım falan diyordum çat birtane eski sevgili olayı patladı konuştuğum 3/4 arkadaşım da gitti farklı sebeplerden sonra anladım arkadaşsızda oluyor tabi herkes hatasını anladı döndü ama bendeki eski "arkadaşsız kalmayayım arkadaşlarım gitmesin" takıntısı ortadan kalktı hatta son iki senedir bir durgunluk var içimde bütün eş dost akrabayı boşverip başka bir şehire/ ülkeye taşınmak istiyorum da yaş gereği şuanlık mümkün değil
Egede diş hekimliği kazanıp izmire gitmek istiyorum bende

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam açıkcası şu cümleye katılmıyorum ''Zorbalamalarının sebebi ne'' zorbalamanın sebebi olamaz nasıl ırkçılık da kötüysa zorbalamak da onun gibi bir şeydir nedeni olmaz bence her türlü yanlıştır.
zamanında kendim de yaşamış biri olarak.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam açıkcası şu cümleye katılmıyorum ''Zorbalamalarının sebebi ne'' zorbalamanın sebebi olamaz nasıl ırkçılık da kötüysa zorbalamak da onun gibi bir şeydir nedeni olmaz bence her türlü yanlıştır.
olabilir hocam ama kasti yapma olayı bile olabilir diye sordum. olmuşa da benzemiyor

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR deki birçok çocuğa göre ırkçılık ve zorbalı kkötü birrşey değil. Bir lisede bunu deseniz yav he he der yarısı. Bu insanlara nasıl ahlak etik falan anlatıcaz acaba.

olabilir hocam ama kasti yapma olayı bile olabilir diye sordum. olmuşa da benzemiyor
14 yaşındaydım be kuşdaş onu hakedicek napmış olabilirim XD

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
havalı zannediyorlar kendilerini
Entelektüel falanda değiller. Zamanında tarih araştırmacılığı yapmış şuandada din araştırmacılığı yapan bir insan olarak alim gibi hissediyorum bazen. Ulan adama afrikayı haritada gösteremiyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
TR deki birçok çocuğa göre ırkçılık ve zorbalı kkötü birrşey değil. Bir lisede bunu deseniz yav he he der yarısı. Bu insanlara nasıl ahlak etik falan anlatıcaz acaba.

14 yaşındaydım be kuşdaş onu hakedicek napmış olabilirim XD
Maalesef öyle ve diğer taraftan da zorbalığa uğrayan kişide çoğu zaman kendini savunmaz bu da aslında büyük bir sorun.
maalesef iğrenç bir toplum oluşmuş durumda.

''Kasti yapma olayı'' derken anlayamadım ne demek istediğinizi?

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
miyuw
people pleaser olman seni daha kötü bi duruma iter...Ergenlikte bu gibi durumlar normal tabii ki ama farklı ve absürt durmayacak davranışlar sergilemek ve insanlarla mesafeni bilmek çok önemli.İlla birisiyle konusmalısın diye bi kaide de yok diye düşünüyorum sessizlik de iyidir hem bu seni daha gizemli yapar gerçi biraz geç kalmış gibisin ama telafi edersin ya.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
''Kasti yapma olayı'' derken anlayamadım ne demek istediğinizi?
Başkalarını sinir etmek, huylarına gitmek manasında. Ama tahmin ettiğim gibi öyle değilmiş. Ülkemizde akran zorbalığı çok kolay çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,480
Üyeler
161,059
Son üye
Fronero