Neler Yeni

İnsanların 2.elde birşeyler alırken fiyatı çok kırmaları

Normal bir durum her piyasda yapılıyor bu o an paraya sıkışık isen kabul edersin böyle çok kez bir şeyler alana şahit oldum arkadaşa araba alıcaktık 120 bin liralık arabayı 80 e aldık 1 sene önce bunlar oluyor sen istemiyorsan engelle veya verme.
Öyle hocam satılmaz değil satılır da herşeyin uslü adabı var adam dese ki oluru nedir falan kibarca dese felan anlar ve uygunsa uygun derim yoksa üzgünüm derim ama bazıları ister istemez insanı sinirlendiriyor

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Merhaba arkadaşlar 2.elde insanların fiyatı çok kırması gerçekten insanı çileden çıkarıyor resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten almıyorum yani bir de kibar bir şekilde de demiyorlar bazıları 2bin veriyim diyor 3400 yazdığım ürüne ki sıfır şuan 3900-4k gerçekten çok komikler ben sana onu o fiyattan satcamda yerine yenisini nasıl koyucam sadece kendisini düşünüyor çok ayıp
Bende yanlış kasa almıştım 450 ye aldım 350 ye koydum daha kullanılmamış gaming kasa adam arıyo çocuklarıma alıcam eba için çocuk diyince 200 e verdim bi geldi 2 tane çocuk 425i le bişey diyemedim aldı gittiler (pazarlığım çok kötü dür)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öyle hocam satılmaz değil satılır da herşeyin uslü adabı var adam dese ki oluru nedir falan kibarca dese felan anlar ve uygunsa uygun derim yoksa üzgünüm derim ama bazıları ister istemez insanı sinirlendiriyor
Doğrudur biz 5 arkadaş arabanın fiyatını hep daha düşük söyledik biri aradı 100 dedi diğerimiz aradı 90 falan öyle öyle uğraşarak düşürdük ve baya eğlenceli olmuştu.

40 kişiye fiyat öldürüyorsun 35 i küfür ediyor 4 ü cevap vermiyor ama 1 kişi ölü fiyata veriyor ve o an ki mutluluk paha biçilemez. Para kolay kazanılmıyor ve en ölü şekilde almaya çalışıyoruz.
Bende o karakter yok hocam teklif var ısrar yok mantıklı teklifimi yapar veya ne kadar yapabilir diye sorarım bütçeme uygun birşeyler ayarlamaya çalışırım

Doğrudur biz 5 arkadaş arabanın fiyatını hep daha düşük söyledik biri aradı 100 dedi diğerimiz aradı 90 falan öyle öyle uğraşarak düşürdük ve baya eğlenceli olmuştu.
Harbi hocam sende az değilmişin haa :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayn ya 6400 TL yazdım monster abra a5 v16.4 e adam gelmiş bana 5 bin diyo gel beleş vereyim lan zaten en ucuz fiyatı yazmışım ne istiyorsun git kendi bütçendekine bak
Aynen öyle hocam hani diyorlar ya balkonu da salona katalım mı diye tam onu demelik 😄

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Harbi hocam sende az değilmişin haa :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle hocam hani diyorlar ya balkonu da salona katalım mı diye tam onu demelik 😄
Araba çok temizdi yoksa uğraşmazdık :D ama değdi balon araç fiyatları yeni yeni başlamıştı balonu söndürerek almayı başarmıştık. Bizim yaptığımız tamamen karşı tarafa bunun piyasası bu izlenimi bırakmaktı.

Araba çok temizdi yoksa uğraşmazdık :D ama değdi balon araç fiyatları yeni yeni başlamıştı balonu söndürerek almayı başarmıştık. Bizim yaptığımız tamamen karşı tarafa bunun piyasası bu izlenimi bırakmaktı.
😄 E siz karşı tarafa bunu gösterdiniz ama karşı taraf yenisini alacağı zaman yüksek fiyattan alacak zararı çok olucak
Şimdi siz bir ürünü satarken pazarlığa ne kadar müsade ederseniz yensine vereceğiniz para artar ve maalesef bir kaç kişiden uygun fiyata araba almayla da piyasa normalleşmez ayrıca ucuza almaya çalışıp pahalıya satanlar da çok bir nevi al satcı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
😄 E siz karşı tarafa bunu gösterdiniz ama karşı taraf yenisini alacağı zaman yüksek fiyattan alacak zararı çok olucak
Şimdi siz bir ürünü satarken pazarlığa ne kadar müsade ederseniz yensine vereceğiniz para artar ve maalesef bir kaç kişiden uygun fiyata araba almayla da piyasa normalleşmez ayrıca ucuza almaya çalışıp pahalıya satanlar da çok bir nevi al satcı
Karşı taraf ev alacaktı :) her ne olursa olsun enflasyon olduğundan sattığı fiyata geri alamıyor insan biz aldıktan sonra araba fiyatlar 2 kattan fazla arttı.

Karşı taraf ev alacaktı :) her ne olursa olsun enflasyon olduğundan sattığı fiyata geri alamıyor insan biz aldıktan sonra araba fiyatlar 2 kattan fazla arttı.
Öyle hocam yani sizin için demiyorum ama mesela ben bir ürünü 1700 e almışım 1 sene önce indirimdeyken ve şuanda sıfırı hala varsa ve satılıyorsa fiyatı 3400 bende elimdeki ürüne 2.el olarak 2700 fiyat yazmışım adam gelmiş bana 1500 olur mu dediğinde ister istemez kızarım çünkü benim aldığım bu modelin şuanki fiyatı 3400 olmuş ve ben bunu model yükseltmek için satıyorum yani yerine alacağım monitör 5000 lik monitör

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öyle hocam yani sizin için demiyorum ama mesela ben bir ürünü 1700 e almışım 1 sene önce indirimdeyken ve şuanda sıfırı hala varsa ve satılıyorsa fiyatı 3400 bende elimdeki ürüne 2.el olarak 2700 fiyat yazmışım adam gelmiş bana 1500 olur mu dediğinde iater istemez kızarım çünkü benim aldığım bu modelin şuanki fiyatı 3400 olmuş ve ben bunu model yükseltmek için satıyorum yani yerine alacağım monitör 5000 lik monitör
Evet doğal olarak senin istediğin fiyata satmayı düşünürsün ama karşı tarafta kendini düşünüyor o yüzden öyle teklif geldiğinde reddetmen gerekir ihtiyacın yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,447
Üyeler
164,499
Son üye
Umut026
Top Bottom