Neler Yeni

İnsanların Hayatını Merak Etmek

Clayz

80+ Silver
Dostlar konu baslıktakı gıbı ınsanların hayatını asırı merak edıyorum gecen gun kargoya gıttım kargo vermeye orda calısan bırı vardı adam telde bosanma hakkında konusuyodu 4 gun dusunuyorum acaba nasıl bır hayatı var sokakta yuruyorum sureklı gordugum ınsanların hayatını merak edıyorum ne ıs yapıyo okul durumu ne en buyuk hayalı ne bu kadın erkek farketmıyo ozellıkle sosyal medya genelde unlulerın hayatı cogunlukla ortada ama mesela tıktokta bır cıftın ya da tek bır kısının vıdeosun goruyorum kafamda herıfe ya da kadına senaryolar kuruyorum yanı bu sorundan dolayıda ınsan gormekte ıstemıyorum sureklı kafama takılıyo bıseyde kullanmıyorum genel olarak davranıslarımda normal psıkoljık olarak ya hatta sunuda ekleyım atıyorum bır kısı gercek hayatta tanıdıgım vb vb dıyo ben ankara tasıncam ımkanı yok 2 ay aklımdan cıkmıyo gıdınce neler yasıcak orada neler yapcak aksam ne yıcek ya sevgılım felan degıl normal bır ınsandada oluyo bu gecende uzak bır akrabamızın cok sevdıgım bır oglu unıye gıttıgını felan anlattı 15 gundur cocuga kafamda senaryo kuruyorum yanı kızılcık serbetınde donen ***** sacma olaylardan dahada ***** sacma

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok merak ediyorum bazen diyorum keşke psikolog ya da psikiyatır falan olsam güzel olurdu.
ben psıkolog olsam hastam bana hayatını anlatınca dahada merak ederdım takıntıya donusur pesını bırakmazdım herhalde allah benım gıbı ınsanların doktor olmasından korusun halkı :D

ben psıkolog olsam hastam bana hayatını anlatınca dahada merak ederdım takıntıya donusur pesını bırakmazdım herhalde allah benım gıbı ınsanların doktor olmasından korusun halkı :D
birsürü hastan olursa hangisini takıntı edeceksinki kafayı yersin.

Clayz

80+ Silver

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
...
"Parayla dert dinlenir." İşine girseniz her halde az çok kazanırsınız.

Clayz

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,691
Üyeler
170,905
Son üye
Rikka2