Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Videoya instagramda bir arkadaşımın aracılığıyla denk geldim kısa özet geçeyim
Instagram
Epilepsi hastası olan bir adam o gün ilacını almak için kağıt karton toplamaya çalışıyor dediğine göre reçetenin de son günü
lakin epilepsi krizi geçirerek yolun ortasında yere yığılıyor
yoldan geçen onlarca belkide yüzlerce araba ve yaya hiçbir şey olmamış gibi davranıp yanından geçiyor gidiyor
hatta daha ilginci yandaki birkaç insan da film izler gibi adamın yerde yatışını izliyor
şans eseri yoldan yardımsever bir motorcu duruyor olaya müdahele ediyor
birkaç insan daha duyarlı davranıp yardım ediyor
Bir kez daha görüyoruz ki biz insanlar kendimiz adına utanmalıyız yolda bir adam resmen kriz geçiriyor ve yüzlerce insandan sadece birkaç tanesi yardım girişiminde bulunuyor gerçekten durum içler acısı
bir peçete ile bir su vermek bu kadar zor mu diye insan kendine soruyor
veya ambulansı arayıp olayı ihbar etmek
Belki çoğu şey bizi yıkamaz ama bu yardım ve merhamet duygumuzu kaybedersek yıkılmaya mahkumuz
Çok yüreğime dokundu bu olay burada paylaşmak istedim
www.instagram.com
Epilepsi hastası olan bir adam o gün ilacını almak için kağıt karton toplamaya çalışıyor dediğine göre reçetenin de son günü
lakin epilepsi krizi geçirerek yolun ortasında yere yığılıyor
yoldan geçen onlarca belkide yüzlerce araba ve yaya hiçbir şey olmamış gibi davranıp yanından geçiyor gidiyor
hatta daha ilginci yandaki birkaç insan da film izler gibi adamın yerde yatışını izliyor
şans eseri yoldan yardımsever bir motorcu duruyor olaya müdahele ediyor
birkaç insan daha duyarlı davranıp yardım ediyor
Bir kez daha görüyoruz ki biz insanlar kendimiz adına utanmalıyız yolda bir adam resmen kriz geçiriyor ve yüzlerce insandan sadece birkaç tanesi yardım girişiminde bulunuyor gerçekten durum içler acısı
bir peçete ile bir su vermek bu kadar zor mu diye insan kendine soruyor
veya ambulansı arayıp olayı ihbar etmek
Belki çoğu şey bizi yıkamaz ama bu yardım ve merhamet duygumuzu kaybedersek yıkılmaya mahkumuz
Çok yüreğime dokundu bu olay burada paylaşmak istedim