Banada gelmişti hotwhellsin reklam sözlerini falan at.40,4 bin takipçisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısın ama ilk defa kazandığım için biraz tedirginimİsim, tel, ev adresi bunlar çok elzem şeyler değil, ki zaten çok da rahat erişilebilecek bilgiler.
baya bi gönderisi var 2. el tel vs satıyorçağrı tanerin sayfası falan olsa %100 doğru derdim de insta kimin bilmiyorum 40k lık telefonu vermekte zor 40k takipçisi varmış az
işte buna kaza derimBanada gelmişti hotwhellsin reklam sözlerini falan at.
haklısınMasumiyetinize hayranım, tabii ki de sahte, bilgilerinizi vermeyin, ya bu şekilde kişilerden bilgileri toplayıp reklam için satıyorlar ya da size sonradan ulaşıp kargo,vergi v.s diyerek dolandırmaya çalışırlar. uzak dur.
eski bir model olsaydı atardım bilgilerimide yani 13 pro max olduğu için tedirgin oldumişte buna kaza derim
Hocam kim kime 13 pro verir
Onu atmıştım dava cart curt dediler ücreti ödemeniz gerek dediler verin davaya selamda söyleyin dedim gelen giden yok.işte buna kaza derim
Hocam kim kime 13 pro verir
Milli Piyango İdaresi izni olmayan çekilişlerde hiçbir şey garanti olamaz. Uzak durmakta fayda var.İnstagram üzerinden bir çekilişe katıldım ve kazandım. Benden;
1-İsim Soyisim
2-Cep telefonu numarası
3-Ev adresi
istediler sizce güvenilirmidir? Yoksa dolandırıcı mı?
dolandırıcıya benziyor hocam40,4 bin takipçisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnstagram nickini ver kesin kanıya varalımbaya bi gönderisi var 2. el tel vs satıyor