Neler Yeni

Instagram Çoklu hesaptan çıkış yapılmaması

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Çoklu hesaplar katagorisinde. Kapanan hesaplar var o hesapların gözükmemesini istemiyorum, uygulamayı sildim yükledim verileri sildim her şey yaptım yine gözüküyor anlamadım gitti zaten hesaplarda kapalı giriş olmuyor

Ekler

• 401AD498-F0AC-49F2-BBD7-7A2D575A0534.jpeg
    401AD498-F0AC-49F2-BBD7-7A2D575A0534.jpeg
    163.6 KB · Hit: 53
Merhaba Çoklu hesaplar katagorisinde. Kapanan hesaplar var o hesapların gözükmemesini istemiyorum, uygulamayı sildim yükledim verileri sildim her şey yaptım yine gözüküyor anlamadım gitti zaten hesaplarda kapalı giriş olmuyor
ios mu kullanıyorsunuz?

insta hesap şifrelerini falan biliyosan uygulama ayarlarından verileri temizle önbelleği falan her şeyi temizle tekrardan giriş yap

şuan kullandığınız hesaba girin ve çıkış yap kısmına gelin tüm hesaplardan çıkış yapa tıklayın , sonra sizi giriş ekranına atıcak oradan profilleri veya hesapları düzenleyin diye bir yazı çıkması gerek ona basıp tek tek kaldırın profilleri hocam

Geri