DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
az önce instagramda dolanırken kapadım ve whatsapp a geçtim alt kısma baktığımda instagramda olan şeyler whatsapp da vardı ekranıma ne oldu ne yapmam gerekiyor?
daha mantıklı bir çözümü yok mudur? silik bir şekilde arka planda gözüküyor çünküFormat at
O zaman senin telefon ggdaha mantıklı bir çözümü yok mudur? silik bir şekilde arka planda gözüküyor çünkü
telefonunuzun ekranı amoled panel ise amoled yanığı oluşmuş olabiliraz önce instagramda dolanırken kapadım ve whatsapp a geçtim alt kısma baktığımda instagramda olan şeyler whatsapp da vardı ekranıma ne oldu ne yapmam gerekiyor?
ekranı hakkında tam bilgim yok çözümü nedir benim halledebileceğim bir şey midir? Eğer halledemeyeceğim bir şey ise bu telefonu alalı 3-4 ay oldu ve oluşan 4. sorun iade veya başka marka model telefon ile değişim isticem. böyle bir hakkım var mıdır? Bu arada her sorunumda yazdım ve kalıcı çözüm bulunmadı hiçtelefonunuzun ekranı amoled panel ise amoled yanığı oluşmuş olabilir
yanlış bakmadıysam ips lcd ekranı vartelefonunuzun ekranı amoled panel ise amoled yanığı oluşmuş olabilir
Hayatta hiç bu kadar kendinden emin bir cevap görmedim. Herşeyin çözümü format değildirFormat at
telefon modeliniz nedir eger amoled yanigi olusmus ise cozumu ekraninizi degistirmek diye biliyorumekranı hakkında tam bilgim yok çözümü nedir benim halledebileceğim bir şey midir? Eğer halledemeyeceğim bir şey ise bu telefonu alalı 3-4 ay oldu ve oluşan 4. sorun iade veya başka marka model telefon ile değişim isticem. böyle bir hakkım var mıdır? Bu arada her sorunumda yazdım ve kalıcı çözüm bulunmadı hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış bakmadıysam ips lcd ekranı var
3-4 ay önce vatandan 0 aldımHayatta hiç bu kadar kendinden emin bir cevap görmedim. Herşeyin çözümü format değildir
her zaman başka bir çare vardır.
Telefon biraz eskiyse donma olmuş olabilir bi reset atın eğer sorun düzelmezse arkadaşın dediği gibi yanık oluşmuş olabilir.
tecno phantom x2telefon modeliniz nedir eger amoled yanigi olusmus ise cozumu ekraninizi degistirmek diye biliyorum
Anladığım kadarıyla ekranda sorun var gibi ama siz ne olur ne olmaz3-4 ay önce vatandan 0 aldım
tecno phantom x2
buyuk ihtimal amoled yanigi hocam telefonda amoled panel kullanilmis cozumu ekran degisimidir baska bir yolu var ise ben bilmiyorum3-4 ay önce vatandan 0 aldım
tecno phantom x2
alalı 3-4 ay oldu ve 3-4 sorunla karşılaştım iade veya değişim yapabilme şansım var mıdır neler yapmam lazım? çok sıkıldım sorunlarından
yapıyım ama bu kaçıncı sorun oldu vatana gitsem başka marka model telefon ile değişim yaparlar mı?Anladığım kadarıyla ekranda sorun var gibi ama siz ne olur ne olmaz
her cihazın başına gelebilir bi cihazı kapatıp açın.