E emrhnyrkn 80+ Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Emirhan Yürkan 21 Haziran 2020 #1 Abiler şu yazma yerinde ismim çıkıyor. Onu nasıl kapatabilirim. Soruna uygun konu başliği da bulamadim. Emirhan Yrkn yazmasini istemiyorum Ekler Screenshot_2020-06-21-20-32-34-486_com.instagram.android.jpg 87.9 KB · Hit: 51
Abiler şu yazma yerinde ismim çıkıyor. Onu nasıl kapatabilirim. Soruna uygun konu başliği da bulamadim. Emirhan Yrkn yazmasini istemiyorum
Efe_Tkn 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,270 23 Haziran 2020 #2 emrhnyrkn yazmış: Abiler şu yazma yerinde ismim çıkıyor. Onu nasıl kapatabilirim. Soruna uygun konu başliği da bulamadim. Emirhan Yrkn yazmasini istemiyorum Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ama orda ismin yazınca noluyor oraya tıklama sadece
emrhnyrkn yazmış: Abiler şu yazma yerinde ismim çıkıyor. Onu nasıl kapatabilirim. Soruna uygun konu başliği da bulamadim. Emirhan Yrkn yazmasini istemiyorum Devamı için tıklayın... Bilmiyorum ama orda ismin yazınca noluyor oraya tıklama sadece