giriş bağlantısı geldiyse ya oltalamadır ya da hesabını patlatmaya çalışıyolardır iki türlü de şifrelerini değiştir çift doğrulamayı aktif etDün 22.50 bugunde az once insta baglantisi gelip paylasma diye bi mesaj geldi. +32 ile baslayan instanin resmi numarasi diye biliyorum.Bu niye geliyor?
Aktif ve instanin kendi numarasindan geliyor.giriş bağlantısı geldiyse ya oltalamadır ya da hesabını patlatmaya çalışıyolardır iki türlü de şifrelerini değiştir çift doğrulamayı aktif et
Ss atardim fakat paylasma dedigi icin yaziyorumPaylaşma derken
hesabını patlatmaya çalışıyorlar kanka, gelen sms'i ss olarak iletebilir misinAktif ve instanin kendi numarasindan geliyor.
Giris icin sms degil.Paylasma dedigi için atmamayi tercih ediyorum.sms buhesabını patlatmaya çalışıyorlar kanka, gelen sms'i ss olarak iletebilir misin
kanka artık oltalama yöntemi kullanılırken farklı numaralar taklit edilebiliyor, linke tıklama direkt olarak instagrama girip şifreni değiştir önlem almış ol.Aktif ve instanin kendi numarasindan geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss atardim fakat paylasma dedigi icin yaziyorum
Instagram baglantisi: Link var sonrasinda da
Kimseyle paylasma.
Yaziyor.2gundur bu sms geliyor
Linke tiklamadim.Taklit numara degil eminim mesaj gecmisi var.Ne yapinca bu geliyor anlamadim.Sifre unuttum dese sifre icin sms gelirdikanka artık oltalama yöntemi kullanılırken farklı numaralar taklit edilebiliyor, linke tıklama direkt olarak instagrama girip şifreni değiştir önlem almış ol.
dostum dediğimi anlamadın sanırım, taklit numara olup olmaması önemli değil aynı numaradan gelen smsler aynı kutuya düşer. Taklit olsa da olmasa da, artık insanların, kurumların, devlet dairelerinin numaraları kullanılarak insanları dolandırabiliyorlar bazı yöntemlerle bu numaraları kullanmak mümkün yani demek istediğim senin instagramın numarası olarak gördüğün numara aslında farklı bir numara olabiliyor.Linke tiklamadim.Taklit numara degil eminim mesaj gecmisi var.Ne yapinca bu geliyor anlamadim.Sifre unuttum dese sifre icin sms gelirdi
sen bir şey yapmıyorsun ya da yapmana gerek yok kullanıcı adını kullanarak oltalama bağlantısı gönderebiliyorlar, tıklama linke şifreni değiştir önemseme gelen bildirimleri.dostum dediğimi anlamadın sanırım, taklit numara olup olmaması önemli değil aynı numaradan gelen smsler aynı kutuya düşer. Taklit olsa da olmasa da, artık insanların, kurumların, devlet dairelerinin numaraları kullanılarak insanları dolandırabiliyorlar bazı yöntemlerle bu numaraları kullanmak mümkün yani demek istediğim senin instagramın numarası olarak gördüğün numara aslında farklı bir numara olabiliyor.