Neler Yeni

Instagram Instagram gereksiz yere sms geliyor yardım!

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
Dün 22.50 bugunde az once insta baglantisi gelip paylasma diye bi mesaj geldi. +32 ile baslayan instanin resmi numarasi diye biliyorum.Bu niye geliyor?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Paylaşma derken

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dün 22.50 bugunde az once insta baglantisi gelip paylasma diye bi mesaj geldi. +32 ile baslayan instanin resmi numarasi diye biliyorum.Bu niye geliyor?
giriş bağlantısı geldiyse ya oltalamadır ya da hesabını patlatmaya çalışıyolardır iki türlü de şifrelerini değiştir çift doğrulamayı aktif et :)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
giriş bağlantısı geldiyse ya oltalamadır ya da hesabını patlatmaya çalışıyolardır iki türlü de şifrelerini değiştir çift doğrulamayı aktif et :)
Aktif ve instanin kendi numarasindan geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paylaşma derken
Ss atardim fakat paylasma dedigi icin yaziyorum
Instagram baglantisi: Link var sonrasinda da
Kimseyle paylasma.
Yaziyor.2gundur bu sms geliyor

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
hesabını patlatmaya çalışıyorlar kanka, gelen sms'i ss olarak iletebilir misin
Giris icin sms degil.Paylasma dedigi için atmamayi tercih ediyorum.sms bu
" Instagram baglantisi:Link
Kimseyle paylasma"

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Aktif ve instanin kendi numarasindan geliyor.

Ss atardim fakat paylasma dedigi icin yaziyorum
Instagram baglantisi: Link var sonrasinda da
Kimseyle paylasma.
Yaziyor.2gundur bu sms geliyor
kanka artık oltalama yöntemi kullanılırken farklı numaralar taklit edilebiliyor, linke tıklama direkt olarak instagrama girip şifreni değiştir önlem almış ol.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,145
İsim
Emir
kanka artık oltalama yöntemi kullanılırken farklı numaralar taklit edilebiliyor, linke tıklama direkt olarak instagrama girip şifreni değiştir önlem almış ol.
Linke tiklamadim.Taklit numara degil eminim mesaj gecmisi var.Ne yapinca bu geliyor anlamadim.Sifre unuttum dese sifre icin sms gelirdi

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Linke tiklamadim.Taklit numara degil eminim mesaj gecmisi var.Ne yapinca bu geliyor anlamadim.Sifre unuttum dese sifre icin sms gelirdi
dostum dediğimi anlamadın sanırım, taklit numara olup olmaması önemli değil aynı numaradan gelen smsler aynı kutuya düşer. Taklit olsa da olmasa da, artık insanların, kurumların, devlet dairelerinin numaraları kullanılarak insanları dolandırabiliyorlar bazı yöntemlerle bu numaraları kullanmak mümkün yani demek istediğim senin instagramın numarası olarak gördüğün numara aslında farklı bir numara olabiliyor.

dostum dediğimi anlamadın sanırım, taklit numara olup olmaması önemli değil aynı numaradan gelen smsler aynı kutuya düşer. Taklit olsa da olmasa da, artık insanların, kurumların, devlet dairelerinin numaraları kullanılarak insanları dolandırabiliyorlar bazı yöntemlerle bu numaraları kullanmak mümkün yani demek istediğim senin instagramın numarası olarak gördüğün numara aslında farklı bir numara olabiliyor.
sen bir şey yapmıyorsun ya da yapmana gerek yok kullanıcı adını kullanarak oltalama bağlantısı gönderebiliyorlar, tıklama linke şifreni değiştir önemseme gelen bildirimleri.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aga sen onu engelle gec takilma
Insta numarasi demişsin hiç mantıklı geliyormu instanin sunu paylaşma diyip sana SMS atmasi

Top Bottom