Neler Yeni

Instagram hesabım ban mı yemiş?

paminks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren aydın
Her zamanki gibi normal bir şekilde instagrama girip biraz video izlemeyi planlıyordum ancak Instagram bey bütün keyfimi kaçırdı. Telefondan giriş yaptığımda bana telefon numaramı doğrulamamı söyledi, telefon numaramı yazıp devam etmek istediğimde ise "birkaç dakika sonra tekrar deneyin" dedi. Dediği gibi yaklaşık yarım saat sonra tekrar denedim ama yine aynı hatayı aldım.
20210713_000111.jpg
Belki telefonumda bir sıkıntı vardır deyip PC'den girmeye çalıştım ancak onda siteye dahi giremedim.
Screenshot_82.png
Hesabımı kaybetmek istemiyorum içinde çok fazla şey var.

paminks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle demek yerine doğrulayamıyorum olmadı demek mantıklı değilmi sence?
hem konu açıp hemde cevap verene alaylı bişey yazcaksanız gelmeyin
dostum baya bi gerginim de ondan oluyor. sorunuma çözümünüz yoksa lütfen mesaj yazmayın. lütfen

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
dostum baya bi gerginim de ondan oluyor. sorunuma çözümünüz yoksa lütfen mesaj yazmayın. lütfen
Takipçi beğeni satın alma gibi şeyler yaptınız mı veya başka birine verdinizmi hesabı

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
ibrahim ugur
gerginsen dikkat ederek yazabilirsin adam sorununa cevap veriyo adam bi anda suçluymuş gibi cevap alıyo sana bi tavsiye düzgün dille konuşursan cevap verirler seni dikkate alırlar

paminks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takipçi beğeni satın alma gibi şeyler yaptınız mı veya başka birine verdinizmi hesabı
hayır sadece ben kullanıyorum. bilgisayarım ve telefonum dışında bir yerde de kullanmadım. ayrıca bot falan da basmadım. arkadaşlarımla mesajlaşmak için kullandığım bi hesaptı ve bir kaç aydır yeni takipçi bile almıyodum içeri.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
hayır sadece ben kullanıyorum. bilgisayarım ve telefonum dışında bir yerde de kullanmadım. ayrıca bot falan da basmadım. arkadaşlarımla mesajlaşmak için kullandığım bi hesaptı ve bir kaç aydır yeni takipçi bile almıyodum içeri.
Hiçbir fikrim yok o zaman 🙁

Top Bottom