Neler Yeni

İnstagram hesabım büyümüyor

Faruköse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk Köse
Bir tane sayfam var gündelik tweet şablonunda videolar , gönderiler paylaşılıyor. Videolarımdan bazıları tutuyor milyonlarca izleniyor ama takipçim 1650 e bakıyorum benle aynı işi yapanlar günde 1000 takipçi kazanırken ben maksimum 50 kazanıyorum. Gönderilerim tutmuyor. Videolar yine izleniyor ama gonderi asla tutmuyor. Nasıl gelişebilirim?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
tipini beğenmiyorlar da olabilirler, tip, şıklık öyle konularda çok dikkat çeker ...

Yakışıklı ol, biraz da yeni stil ve hareketler bulup yapmaya çalış, özgün hareketler, kitle toplarsın belki..

Faruköse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tipini beğenmiyorlar da olabilirler, tip, şıklık öyle konularda çok dikkat çeker ...

Yakışıklı ol, biraz da yeni stil ve hareketler bulup yapmaya çalış, özgün hareketler, kitle toplarsın belki..
Profilimde kendim yok ki

Faruköse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki o takipçi sayıları artan kanalların sahipleri kendilerini göstriyorlar mı? Fark yaratıkları noktalar neler?
Gostermiyolar kendilerini, fark neredeyse yok varsa açıklamalarda vardır videolar neredeyse aynı yani

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Gostermiyolar kendilerini, fark neredeyse yok varsa açıklamalarda vardır videolar neredeyse aynı yani
O zaman tanıdık çevre filan etkiliyor olmalı veya sen yanlış ya da eksik tetkik ediyorsun rakiplerini, bi yerde mutlaka yanlış yapıyorsundur, rakiplerini dikkatli incele.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,377
Üyeler
171,018
Son üye
banzaika
Top Bottom