Instagram hesabim durduk yere kapandi nasıl acabilirim

Reaksiyon skoru
8
Ya konu acik ve net Instagram hesabim hiçbir uyarı gelmeden bir anda Topluluk kurallari ihlali diyilip kalici kapatildi benden yüz umu ve tc resmimi istediler attim ama kalici kapatildi diye geri dönüş yapildi nasil geri acabilirim benim icin çok önemli bir hesapti çok fazla arkadasim vardi onlar ile tekrar buluşmam lazim acaba nasil açabilirim

Geçmiş olsun, şikayet üzerine gerçekleşmiş olabilir, tekrardan instagram ile iletişime gecebilir durumu anlatabilirsiniz, hesap kapatmak öyle kolayca gerçekleşen bir durum değil çünkü

Boşuna uğraşma. Kuralları ihlâl etmeden önce düşünecektin. Ne yaptın? Onu anlat.

uygulamadan giriyosan webden gir nedeni gözükür yüksek ihtimal bana mesaj engeli geldiğinde webden girince direk girişten sonra yazmıştı. eğer doğrudan kapandıysa ve rutin şeklinde kullanıyorsan yüksek ihtimal bot gibi algılamıştır yada o tarz bir şeydir. aklıma başka bir şey gelmiyor belki biri hesabımı taklit ediyor diye şikayet etmiştir. instagramda eğer senden daha cok aktifliği ( st pp post... ) ve takipçisi varsa ( özellikle kuruluşu senin hesaptan önceyse ) hesabini taklit edip şikayet ederse ( taklit ediyor die ) kapanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri