Neler Yeni

Instagram Instagram Hesabım Kilitlendi ve Açamıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
947
ya beyler şimdi wc yaklaşıyo safımız belli olsun dedik pp yi arjantin bayrağı bioyu arjantin bayrağı notları arjantin bayrağı yaptım bi de arjantin bayrağı st attım bi de yetmedi gidip arjantin bayrağını post attım
insta hesap çalındı diye kitledi sorun şu o hesaptaki kurtarma e postası gerçekte yok
neyse ben buldum o hesaptakinin aynısı bi e posta açtım ama bu e postaya da bu sefer kod gelmiyor o hesabı almam lazım ne yapmalıyım sizce instagram desteğe atsam bakarlarmı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler bi yardım edin la kıza başka hesaptan istek atsam kabul etmez bu hesabı almam lazım

İnstagram desteğe de Arjantin bayrağı atman yok mu peki?

1668693691102.png

başlıyoruz...

lan dalgasını geçiyozda harbi yardım edecek biri yok mu koca forumda

Alıntıyı görüntüle
başlıyoruz...

lan dalgasını geçiyozda harbi yardım edecek biri yok mu koca forumda
Aslında hesabın kapatılmamış güvenlik amaçlı önlem alınmış fakat güvenlik için gerekli bilgileri eksik vermişsin telefon numaranla falan ulaşmayı dene derim ama aktif mi bilmiyorum desteğe yazıp hesabını açman içinde kimlik bilgilerini doğrulaman gerekecek senin bilgilerin ile hesabın bilgileri uyuşmuyorsa vay haline ne diyelim yapacak çok bir şey yok

Aslında hesabın kapatılmamış güvenlik amaçlı önlem alınmış fakat güvenlik için gerekli bilgileri eksik vermişsin telefon numaranla falan ulaşmayı dene derim ama aktif mi bilmiyorum desteğe yazıp hesabını açman içinde kimlik bilgilerini doğrulaman gerekecek senin bilgilerin ile hesabın bilgileri uyuşmuyorsa vay haline ne diyelim yapacak çok bir şey yok
valla yazdım bi şeyler
hesap yaklaşık 3-4 yıllık zamanında birbirimize çocukça şakalar yazardık dm den saçma sapan şeyler yazardık o zamanlar da instagramdan telefon numaranın son 2 hanesi görünüyordu o yüzden eklmememiştim bir de çok şikayetlik oluyordum o yüzden hiç iletişim bilgisi eklememiştim

1668694218816.png

@oraltay
@JustCort
olmuş mu

valla yazdım bi şeyler
hesap yaklaşık 3-4 yıllık zamanında birbirimize çocukça şakalar yazardık dm den saçma sapan şeyler yazardık o zamanlar da instagramdan telefon numaranın son 2 hanesi görünüyordu o yüzden eklmememiştim bir de çok şikayetlik oluyordum o yüzden hiç iletişim bilgisi eklememiştim

Alıntıyı görüntüle
@oraltay
@JustCort
olmuş mu
Çok iyi olmuş kanka ahahshahqgahsggs

Geri