SadeceBirisi.
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,765
- İsim
- uwu
watsap ve maile erişimim var
Hesabın tel no ve mail değişti
Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar
www.instagram.com
Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
Dolandırıcı şahsiyetin instagram hesabı
www.instagram.com
Hesap 2 (şüpheli)
www.instagram.com
guncelsikayet-35.sbs
bu site üzerinden çalındı asla girmeyin sadece merak ettiğim burdan doğru şekilde adres bulabilir miyiz? adam zaten konyada hesaba ordan girmiş
Alıntıyı görüntüle
hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum
Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor
Hesabın tel no ve mail değişti
Konuya gelenler şu hesaba bunu yaparmısınız en azından azda olsa erken dönüş yaparlar

İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__) • Instagram photos and videos
77K Followers, 118 Following, 802 Posts - See Instagram photos and videos from İyi şarkılar buluyorum (@iyisaarrkkilar.buul__)

Şikayet et -> Bu hesapla ilgili bir şey -> başkasının eline geçmiş olabilir -> profilde değişiklik yapıldı
Dolandırıcı şahsiyetin instagram hesabı

Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall) • Instagram photos and videos
12 Followers, 28 Following, 1 Posts - See Instagram photos and videos from Aykut kanyılmaz (@aykutkanyilmazofficiall)

Hesap 2 (şüpheli)
AYKUT KANYILMAZ (@aykut_kanyilmaz_resmi) • Instagram photos and videos
569 Followers, 95 Following, 0 Posts - See Instagram photos and videos from AYKUT KANYILMAZ (@aykut_kanyilmaz_resmi)

Devam etmek için giriş yapmalısın. @iyisarkilar.bul | 1742217901

bu site üzerinden çalındı asla girmeyin sadece merak ettiğim burdan doğru şekilde adres bulabilir miyiz? adam zaten konyada hesaba ordan girmiş
Alıntıyı görüntüle

Forex, VİOP ve Borsa GCM Yatırım 'da – Lisanslı Yatırım Kuruluşu
Forex, VİOP veya Borsa işlemlerinizi Lisanslı & Ödüllü Yatırım Kuruluşu GCM Yatırım ile güvenli ve kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
www.gcmyatirim.com.tr
hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum
Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor
Son düzenleme: