Neler Yeni

Instagram hesabın çalındı

cornlov

80+ Bronze
O hesapları galiba dolandırıcılık yapmak için çalıyorlar. Bi arkadaşın tanıdığının başına geldi. Hesaptan tüm takipçilere falan "abi taşınıyoruz şu eşyalar boşta kaldı dyson süpürge falan var" gibi şeyler yazıyolar.Milleti çarpıyorlar. Sonra olay hesabı ilk açan kişinin başına kalıyor galiba. Çünkü aklıma başka bi olasılık gelmedi...Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulun çok ciddi bir durum...

Galiba instagram hesap sahibine eposta gönderiyormuş, bu değişikliliği sen mi yaptın? Diye orada hayır işlemi geri al falan yazıyormuş. Maillerine bak

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
O hesapları galiba dolandırıcılık yapmak için çalıyorlar. Bi arkadaşın tanıdığının başına geldi. Hesaptan tüm takipçilere falan "abi taşınıyoruz şu eşyalar boşta kaldı dyson süpürge falan var" gibi şeyler yazıyolar.Milleti çarpıyorlar. Sonra olay hesabı ilk açan kişinin başına kalıyor galiba. Çünkü aklıma başka bi olasılık gelmedi...Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulun çok ciddi bir durum...

Galiba instagram hesap sahibine eposta gönderiyormuş, bu değişikliliği sen mi yaptın? Diye orada hayır işlemi geri al falan yazıyormuş. Maillerine bak
Hikaye atmışlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk 2 li doğrulama kapanmış adamın hatta yazayım Konya da oturuyor (başkalarını kandırmasın diye ekledim )

IMG_0563.jpeg

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
Bir ihtimal şöyle bi olay aklıma geldi.
donanimarsivi instagram hesabı, senin hesabı "bu profil beni taklit ediyor" diye şikayet ederse belki profil fotondan dolayı hesap askıya alınabilir. Başka bi çözüm gelmedi aklıma
@Abdullah Hacıgül ne olur abi bi bak

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
Profil fotoğrafın onun fotoğrafı ya, o şikayet ederse bence kapanabilir. En azından ucundan dönmüş olursun. Ama pazartesi kesin savcılığa git. Daha sonra suç için sana ulaşırlarsa kanıtlayamazsın.
Hayır o başka benim dediğim bu
IMG_0564.jpeg

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Emre
1742139539652.png

DAPSKDAPODAKPO geçmiş olsun hocam

Instagramda kurtarmanın pek yolu yok.
Nasıl inandınız onu anlamadım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
Instagramda kurtarmanın pek yolu yok.
Nasıl inandınız onu anlamadım
Benim hesaptan mobil ile pc aynı anda açık kalınca arada atıyordu bende İnsta menüsü gelince yine attı kafasıyla giriş yaptım ama benim maile çift doğrulamayı kapatmayı onaylamak hakkında bir mail gelmedi

Benim hesaptan mobil ile pc aynı anda açık kalınca arada atıyordu bende İnsta menüsü gelince yine attı kafasıyla giriş yaptım ama benim maile çift doğrulamayı kapatmayı onaylamak hakkında bir mail gelmedi
Çalındığını takip ettiğin kişilere duyurda kanmasınlar

Top Bottom