Instagram hesabının askıya alınması

Krdysps

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar 17 mayıs tarihinde instagram hesabım askıya alındı. İtiraz ettim. Selfie videosu gönderdim fakat 17 mayıs tarihinden itibaren hesabım “itirazda bulundun” ekranında kaldı. 34 gündür hesabım bu şekilde. Tahminim instagram fake hesap açarken ana hesabımın kayıtlı olduğu telefon numarasıyla kayıt olduğumdan dolayı hesabım askıya alındı. Facebook hesabı da instagrama bağlı olduğu için facebook hesabım da askıya alındı. Çözümü nedir bunun arkadaşlar? Şifre değiştirme vs. her şeyi yaptım

Ekler

• IMG_7890.webp
    IMG_7890.webp
    89.3 KB · Hit: 83
Bu konuyu sanki daha önce de okudum.
Nasıl çözülecek bu konu? Çok fazla yerde araştırdım para isteyen dolandırıcılar var. Mail attım insta desteğe. Şifre vs değiştirdim ama 39 gündür hala hesabım askıda. Facebook hesabım da insta hesabıma bağlı olduğu için aynı şekilde facebook hesabım da askıda. Uygulamaya girdiğimde itiraz ettin ekranı duruyor. Hiçbir gelişme yok. Yok mu bunun çözümü?

Nasıl çözülecek bu konu? Çok fazla yerde araştırdım para isteyen dolandırıcılar var. Mail attım insta desteğe. Şifre vs değiştirdim ama 39 gündür hala hesabım askıda. Facebook hesabım da insta hesabıma bağlı olduğu için aynı şekilde facebook hesabım da askıda. Uygulamaya girdiğimde itiraz ettin ekranı duruyor. Hiçbir gelişme yok. Yok mu bunun çözümü?
Bekleyeceksin. Çözülebilir veya çözülmeye bilir.

Gg hesap çözülmez hesap bir daha insta ya hesap açamıyacaksın eger açarsan tekrardan hesap kapanıyor haberin olsun

Gg hesap çözülmez hesap bir daha insta ya hesap açamıyacaksın eger açarsan tekrardan hesap kapanıyor haberin olsun
Tamam da ne zamana kadar böyle sürecek. Hesabın kapatıldı dese anlayacağım ama sadece itiraz ekranında bekliyo. Beklemek dışında yapılabilecek bir şey yok mu?

Geri