Neler Yeni

Instagram hesap kurtarma sırasında arkadaşlara giden bildirimin gözükmemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
Bugün bir arkadaşımın Instagram hesabı çalındı. Kurtarma için benim ve bir arkadaşımın hesabına onay gönderdi ve 48 saat içinde onaylamamız gerekiyor. Bana herhangi bir bildirim gelmedi ama diğer arkadaşa gitmiş ve onaylamış. Nereden öğrenebilirim veya nasıl onaylayabilirim bu bildirimi yardımcı olabilecek var mı?

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
3 4 ay önce bende aynı sıkıntıyı yaşadım bir tarafa bildirim gidiyo bir tarafa gitmiyo çözemedim kaldı öyle hesap

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
2 taraflı doğrulamayı mutlaka açın google authenticator kullanın hiç sıkıntı olmuyor o zaman. tabi hesabın bağlı olduğu herşeyde yapmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 taraflı doğrulamayı mutlaka açın google authenticator kullanın hiç sıkıntı olmuyor o zaman. tabi hesabın bağlı olduğu herşeyde yapmak lazım
Doğru söylüyorsun ama konudan bağımsız oldu bir tık. Instagram'da böyle geçmiş bildirimleri görebileceğimiz bir yer var mı ya da bu onay sekmesi tarzı bir yer?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Doğru söylüyorsun ama konudan bağımsız oldu bir tık. Instagram'da böyle geçmiş bildirimleri görebileceğimiz bir yer var mı ya da bu onay sekmesi tarzı bir yer?
konudan bağımsız olmadı hocam. 2 li doğrulamada kodla hesabı almak kolay. beğenilerinin geldiği kalp yeri var ya orda gözüküyor. ya da ayarlar bölümünde giriş bilgilerinden gözküyüor

Top Bottom