- Reaksiyon skoru
- 1
İnstagram için yeni bir hesap oluşturmak istiyorum ve her oluşturduğum hesap bir süre sonra askıya alınıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
baska cihazdan ip degistirip hesap acin 1 hafta sonra giris yapip kullanmaya baslayinbendede aynı sorun var çözüm buldunmu
Instagram ile ilgili herhangi bir 3. taraf yazılım kullanıyor musun? Bir aralar takip edenleri görüntüleme profile girenleri görme gibi safsataların olduğu programlar vardı.İnstagram için yeni bir hesap oluşturmak istiyorum ve her oluşturduğum hesap bir süre sonra askıya alınıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
aero kullanıodum 1 2günlüğüne ama onu kullanan diğer insanların bu sorunu yasadıgını görmedimInstagram ile ilgili herhangi bir 3. taraf yazılım kullanıyor musun? Bir aralar takip edenleri görüntüleme profile girenleri görme gibi safsataların olduğu programlar vardı.
baska cihazdan vpnlemi acayımbaska cihazdan ip degistirip hesap acin 1 hafta sonra giris yapip kullanmaya baslayin
Hocam herkes aynı anda bu sorunu yaşamıyor olabilir. Ben de zamanında kullandım bişeyler hesabı kurtarana kadar canım çıktı. Instagramın algoritmasına takılmışsındır sen yaşamışsındır ama takılmayan başka biri yaşamayabilir. Instagram 3. taraf yazılımların hepsini poliçe ihlali sebebiyle yasaklıyor, kullanan hesabı da süresiz askıya alıyor bot olduğunu vs. düşünerek. Ben 2 kez yaşadım uygulama kullanıp askıya alınma olayını. İlkinde instagram desteke mailler attım internette yazan tüm yolları denedim hiçbir olmadı, bir gün bir anda kendi kendine düzeldi. İkinci seferde ama hiç düzelmedi telefon değiştirecektim zaten bahaneyle değiştirdim ve anca öyle düzelmişti.aero kullanıodum 1 2günlüğüne ama onu kullanan diğer insanların bu sorunu yasadıgını görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işimiz yaş deseneHocam herkes aynı anda bu sorunu yaşamıyor olabilir. Ben de zamanında kullandım bişeyler hesabı kurtarana kadar canım çıktı. Instagramın algoritmasına takılmışsındır sen yaşamışsındır ama takılmayan başka biri yaşamayabilir. Instagram 3. taraf yazılımların hepsini poliçe ihlali sebebiyle yasaklıyor, kullanan hesabı da süresiz askıya alıyor bot olduğunu vs. düşünerek. Ben 2 kez yaşadım uygulama kullanıp askıya alınma olayını. İlkinde instagram desteke mailler attım internette yazan tüm yolları denedim hiçbir olmadı, bir gün bir anda kendi kendine düzeldi. İkinci seferde ama hiç düzelmedi telefon değiştirecektim zaten bahaneyle değiştirdim ve anca öyle düzelmişti.