Neler Yeni

Instagram için analiz programı önerisi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?

En İyi Cevap
3
Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?
Hocam aynı durumdayım, bir program bulabildiniz mi?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Konu hortlatılmış böyle bir şey varsa ben de alırım 1 dal

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
3
Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Siteyi söyleyebilir misin?

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Siteyi söyleyebilir misin?

Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.

En İyi Cevap
3

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyor
Instagram profilinize girin. Sağ en üstteki üç çizgiye dokunup Hareketlerin kısmına gelin. En altta Bilgilerini İndir seçeneği olacak.
İşlem çok yorucu bu arada benim gibi üşenmezseniz yapılabilir hafta da bir.

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri

Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.
Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyor
Excel'den çok anlamam ama sitenin bir avantajı yok. Sadece A listesi ve B listesi diye iki listeyi karşılaştırıp önüne sunuyor. Eğer Excel'de de böyle bir seçenek varsa yapılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke program olsa düzgün fakat tüm programlar sonucu hesabım kilitlendiği ve kapatılma seviyesine geldiği için program kullanmaktan korkar oldum artık.

Top Bottom