Hocam aynı durumdayım, bir program bulabildiniz mi?Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?
Hocam aynı durumdayım, bir program bulabildiniz mi?
Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.Konu hortlatılmış böyle bir şey varsa ben de alırım 1 dal
Siteyi söyleyebilir misin?Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyorBeyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Siteyi söyleyebilir misin?
Verileri nasıl indiriyoruz?ListDiff - Compare two lists to find list differences
Compare two list differences online with this free text fixer and list comparison toolwww.listdiff.com
Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.
Instagram profilinize girin. Sağ en üstteki üç çizgiye dokunup Hareketlerin kısmına gelin. En altta Bilgilerini İndir seçeneği olacak.Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyor
Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyorListDiff - Compare two lists to find list differences
Compare two list differences online with this free text fixer and list comparison toolwww.listdiff.com
Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.
Sağolun hocamBelirttim. Sayfayı yenileyin.
Excel'den çok anlamam ama sitenin bir avantajı yok. Sadece A listesi ve B listesi diye iki listeyi karşılaştırıp önüne sunuyor. Eğer Excel'de de böyle bir seçenek varsa yapılabilir.Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyor