Instagram için analiz programı önerisi

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?

Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?
Hocam aynı durumdayım, bir program bulabildiniz mi?

Konu hortlatılmış böyle bir şey varsa ben de alırım 1 dal

Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Siteyi söyleyebilir misin?

Beyler şuan bir program kullanmıyorum onun yerine. Instagram' dan bilgilerimi indiriyorum. Daha sonrasında bir siteye aktarıyorum bu bilgileri. Site takip edenler ile etmeyenleri analiz edip. Takip etmeyenleri gösteriyor.
Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyor

Siteyi söyleyebilir misin?

Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.

Site bu. İndirdiğin bilgilerden takip ettikerini kopyalayıp A bölümüne, seni takip edenleri de B bölümüne yapıştır. Daha sonra bunları site karşılaştıracak ve sadece senin takip ettiğin kullanıcılar A Only başlığı altında görünecek.
Verileri nasıl indiriyoruz?

Link ver bakalım reis bilgiler nereden indiriliyor
Instagram profilinize girin. Sağ en üstteki üç çizgiye dokunup Hareketlerin kısmına gelin. En altta Bilgilerini İndir seçeneği olacak.
İşlem çok yorucu bu arada benim gibi üşenmezseniz yapılabilir hafta da bir.

Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyor

Yanlış anlamada bunu excelldede var olanları sil diye yapabiliriz sitenin avantajı nedir iş yerinde açılmadı şimdi profilleri direkmi gösteriyor
Excel'den çok anlamam ama sitenin bir avantajı yok. Sadece A listesi ve B listesi diye iki listeyi karşılaştırıp önüne sunuyor. Eğer Excel'de de böyle bir seçenek varsa yapılabilir.
Post automatically merged:

Keşke program olsa düzgün fakat tüm programlar sonucu hesabım kilitlendiği ve kapatılma seviyesine geldiği için program kullanmaktan korkar oldum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri