Aynı sorun bende de var.Ya benim instada bildirimler göstermiyor akış yenilemedi diyor nasıl çözerim yorumlarda kavgam vardı
baska hesapta denedın mı ayrıca bıldırımler ekranda mı cıkmıyor y yoksa dırek gırınce mı dıyor hesabınız bugda kalmıs olabılır haberınız olsun @Emir AydınYa benim instada bildirimler göstermiyor akış yenilemedi diyor nasıl çözerim yorumlarda kavgam vardı
phishing dicem gulmeyın ıse yarıyor 6 kere denemıslıgım varAbi hesap çalmak kaç para (!)
Hesapta sorun var. Aynı hesapla farklı cihazda deneyince de bildirimleri göremiyorum. Bildirimlerden kastım sağ üstteki kalp butonu.baska hesapta denedın mı ayrıca bıldırımler ekranda mı cıkmıyor y yoksa dırek gırınce mı dıyor hesabınız bugda kalmıs olabılır haberınız olsun @Emir Aydın
bugta kalmıs dedıgım gıbı belkı zamanla duzelebılır haberın olsun kac gundur bu sekıldeHesapta sorun var. Aynı hesapla farklı cihazda deneyince de bildirimleri göremiyorum. Bildirimlerden kastım sağ üstteki kalp butonu.
Araştırdım ancak nasıl çözüleceği hakkında bir bilgi bulamadım.
1 hafta olmuştur.bugta kalmıs dedıgım gıbı belkı zamanla duzelebılır haberın olsun kac gundur bu sekılde
Düzeldi şimdibaska hesapta denedın mı ayrıca bıldırımler ekranda mı cıkmıyor y yoksa dırek gırınce mı dıyor hesabınız bugda kalmıs olabılır haberınız olsun @Emir Aydın
Mesaj otomatik birleştirildi:
phishing dicem gulmeyın ıse yarıyor 6 kere denemıslıgım var