Neler Yeni

İnstagram keşfetim sapıttı/bozuldu

hamzaersoy

80+ Bronze
+18 çıplaklık cinayet kaza bolca kan vahşet yada absürt saçma şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

fark etmiyor geliyor herkeste böyle bende hep öyleydi geliyor
Yani bunlar ve daha fazlaları 9 10 yaşımdan beri gördüğüm için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsi olarak bende bi tane çocuk hocasını dövüyordu sonra korkutucu videolar,jumpscareler vs. çıkıyordu.
harbiden az önce evinde *lü insanlarla yatan bi adama ve kameraya yaklaşan korkunç bi adama denk geldim. denk gelen çocuklara çok yazık olur berbatlarmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
emirhan
harbiden az önce evinde *lü insanlarla yatan bi adama ve kameraya yaklaşan korkunç bi adama denk geldim. denk gelen çocuklara çok yazık olur berbatlarmış
Galiba kaldırdılar desem doğru olurmu bilmiyorum ama birisi bana "arkadaşımın bana attıkları silindi,çoğu yaratıkları *nfazları kaldırdılar dedi" ek olarakta bende girmiyecektim ama bir bakayım dedim çok absürt bir olaya rastlamadım. Ama yinede 1-2 gün instagram detoksu iyi gelir bahanemiz olur en azından😁.

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rauf
Dün baktım bugünde baktım ilgilendiğim konularla içerik çıkıyor. Hem ana sayfa hem keşfete baktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dragon Hunters
Instagram hesabını silme işlemini baslat 2 hafta sonra iptal et algoritma düzeliyor. 1 ay silme işlemi devam ederse hesap silinir .

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Banada oldu ya. adam gibi reels izliyim diyom. Saçma sapan şeyler çıkıyor. Keşfetim zaten saçma sapan. Sıfırlama yokmu ya ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,462
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom