Bence Gayet başarılı yazi fontunu daha ilgi çekici bir yazi fontu ile değiştirmeniz daha iyi olucaktırSizce yaptığım gönderi tasarımı güzel olmuşmu? Yoksa değiştirmelimiyim
@ohshitpost4 reklam yapiyorum bir bakın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence Gayet başarılı yazi fontunu daha ilgi çekici bir yazi fontu ile değiştirmeniz daha iyi olucaktır
Teşekkürler.Bir şey daha sorucaktım,bazı sayfalar oyundaki eğlenceli anları paylaşıyorlar ve hepsi farklı oyuncuların hesaplarından bu videoları nerden buluyorlar bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.1.hayır
2.evet
3.Bence oyun sayfası iyidir açabilirsin.
Sayfada paylaşırken, dış çerçevenin dışına resmin taşmamasına dikkat edebilirsin. Onun dışında gayet güzel bence.
Instagramın yarısı başkasından çalınan post. Oyunda ki eğlenceli anları twitchde kliplerden bulucaksın.Teşekkürler.Bir şey daha sorucaktım,bazı sayfalar oyundaki eğlenceli anları paylaşıyorlar ve hepsi farklı oyuncuların hesaplarından bu videoları nerden buluyorlar bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ben sosyal ve psikoloji konuları ile bir sayfa denemiştim zamanında mizahi bir tarzda tutmuştu ama sıkıldım daha sonra photoshop öğren diyebilirim ve standart bir şey yapmaİnstagramda oyunlarla ilgili haberleri paylaşmak istediğim bir sayfa açmak istiyorum, amacım para kazanmak değil sadece bende bu tarz şeyleri denemek istiyorum.
Ancak aklıma takılan şeyler var:
1-Gönderilerde kullanıcağım görselleri herhangi bir yerden kullanırsam telif sorunu olurmu?
2-Ücretsiz görseller bulabileceğim siteler varmıdır?
3-İnstagramda başka ne tür bir sayfa açabilirim?
Not: Eğer tavsiyeleriniz varsa lütfen söylermisiniz?(ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)
Genellikle Youtube, Twitch, İnstagram'daki diğer sayfalardan gördüklerini paylaşıyorlar. Bazen de takipçileri atıyor. Hatta hikayelerinde ''ilginç videoları olan dm'den atsın paylaşalım'' tarzı şeyler de yapıyorlar.Teşekkürler.Bir şey daha sorucaktım,bazı sayfalar oyundaki eğlenceli anları paylaşıyorlar ve hepsi farklı oyuncuların hesaplarından bu videoları nerden buluyorlar bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Aşırı klasik binlerce on binlerce sayfa var aynısını yapan
benim takip ettiğim oyun sayfaları vardı bazıları fransızca almanca ingilizceydi ve bunları takip eden pek türk olmadığı için oradaki bilgileri türkçeleştirip kendi tarzımla sayfa açmak istemiştim. sende bu dediğim şekilde yapabilirsin benceİnstagramda oyunlarla ilgili haberleri paylaşmak istediğim bir sayfa açmak istiyorum, amacım para kazanmak değil sadece bende bu tarz şeyleri denemek istiyorum.
1-Gönderilerde kullanıcağım görselleri herhangi bir yerden kullanırsam telif sorunu olurmu?
özel mesajdan yaz istersen discord'un falan varsa detaylı anlatabilirim reklam nasıl yapacaksın ve photoshop hakkında vs.İnstagramda oyunlarla ilgili haberleri paylaşmak istediğim bir sayfa açmak istiyorum, amacım para kazanmak değil sadece bende bu tarz şeyleri denemek istiyorum.