Neler Yeni

İnstagram sayfası açmak istiyorum sorularım var

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
İnstagramda oyunlarla ilgili haberleri paylaşmak istediğim bir sayfa açmak istiyorum, amacım para kazanmak değil sadece bende bu tarz şeyleri denemek istiyorum.
Ancak aklıma takılan şeyler var:
1-Gönderilerde kullanıcağım görselleri herhangi bir yerden kullanırsam telif sorunu olurmu?
2-Ücretsiz görseller bulabileceğim siteler varmıdır?
3-İnstagramda başka ne tür bir sayfa açabilirim?

Not: Eğer tavsiyeleriniz varsa lütfen söylermisiniz?(ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)
İstediğinizi çalabilirsiniz :D (İnstagramda telif sorunu yok ama adam senle uğraşabilir takıntısı varsa) (reklam ver kaliteli postlar at)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle bir kural yok
Yanlış biliyorsun. Genel olarak tabi çoğu sayfa oradan buradan alarak post paylaşıyor ama kimsenin bu konuda bilgisi yok. Evet çoğu görsel zaten telifsiz ama şöyle diyeyim ben çizerim, birçok çizimim haberim olmadan imzam silinerek paylaşıldı. Ve bunların hepsini gerek Instagram gerek Twitter'da telifle sildirttim. Yakın geçmişte karikatür mevzusunu duydun mu bilmiyorum ünlü karikatüristler çoğu karikatür sayfasına dava açtı. Yani şakaya gelecek durumlar değil. Telif her yerde vardır. Sadece kullandığın içeriğe dikkat etmen gerek.

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Yanlış biliyorsun. Genel olarak tabi çoğu sayfa oradan buradan alarak post paylaşıyor ama kimsenin bu konuda bilgisi yok. Evet çoğu görsel zaten telifsiz ama şöyle diyeyim ben çizerim, birçok çizimim haberim olmadan imzam silinerek paylaşıldı. Ve bunların hepsini gerek Instagram gerek Twitter'da telifle sildirttim. Yakın geçmişte karikatür mevzusunu duydun mu bilmiyorum ünlü karikatüristler çoğu karikatür sayfasına dava açtı. Yani şakaya gelecek durumlar değil. Telif her yerde vardır. Sadece kullandığın içeriğe dikkat etmen gerek.
Bi dakka oyunlar ile çizimin ne alakası var bana soylermisiniz

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Mesela ben League of Legendsin resmi sitesinden bir şampiyonun resmini alıp sayfamda kullanırsam sorun olurmu?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesela ben League of Legendsin resmi sitesinden bir şampiyonun resmini alıp sayfamda kullanırsam sorun olurmu?
Hayır sorun olmaz. Oyunla ilgili şirketin görsellerini kullanabilirsin. Bahsettiğim görseller daha çok özel olarak çizilen içerikler. Onun dışında oyun konusunda telif sorunu yaşama ihtimalin zaten çok düşük. Ben genel olarak telif konusunda dikkatli olman için yazayım dedim.

black1661

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Sabri KARA
Hayır sorun olmaz. Oyunla ilgili şirketin görsellerini kullanabilirsin. Bahsettiğim görseller daha çok özel olarak çizilen içerikler. Onun dışında oyun konusunda telif sorunu yaşama ihtimalin zaten çok düşük. Ben genel olarak telif konusunda dikkatli olman için yazayım dedim.
Teşekkürler.Ben bu konularda çok tedirgin oluyorum o yüzden sormak istedim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben 2019'da zula sayfası açmıştım (pişmanım böyle bir oyunun fanı olduğum için :D) zula hakkında gerçek olmayan komedi bir sayfaydı 3 günde 215 takipçi olmuştu 1 haftada 600 sayfalara logo karşılığı reklam felan yaptırıyordum baya hızlı büyüyordum ama sınav senemdi lgs'ye girecektim o yüzden çok devam ettiremedim bıraktım sonrada zulanın berbat bir oyun olduğunu öğrendim

Top Bottom