N NMK. 80+ Bronze Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 803 Dahası Reaksiyon skoru 334 İsim Nuri Mert Kaya 22 Temmuz 2021 #1 Arkadaşım steam hesabını unutmuş benim DM de yazıyordu o da silmiş ben de. Bunun bir geri dönüşü var mı?
Arkadaşım steam hesabını unutmuş benim DM de yazıyordu o da silmiş ben de. Bunun bir geri dönüşü var mı?
R rimpalace 80+ Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 180 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim halil gökhan 22 Temmuz 2021 #2 yok maalesef
wolvesina 80+ Silver Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 2,712 Dahası Reaksiyon skoru 1,359 İsim Arda Gezer 22 Temmuz 2021 #3 NMK. yazmış: Arkadaşım steam hesabını unutmuş benim DM de yazıyordu o da silmiş ben de. Bunun bir geri dönüşü var mı? Devamı için tıklayın... Suç içerse bile mesajlar destek sağlamıyorlar maalesef hayır yok.
NMK. yazmış: Arkadaşım steam hesabını unutmuş benim DM de yazıyordu o da silmiş ben de. Bunun bir geri dönüşü var mı? Devamı için tıklayın... Suç içerse bile mesajlar destek sağlamıyorlar maalesef hayır yok.
A ApRâ 80+ Silver Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2,048 En İyi Cevap 1 22 Temmuz 2021 #4 Ayarlar kısmında veri indirme kısmı var. Oradan veri indirme talep edin, belli bir süre içerisindeki mesajlarınız gelebilir. Onun haricinde erişim sağlamanız zor.
Ayarlar kısmında veri indirme kısmı var. Oradan veri indirme talep edin, belli bir süre içerisindeki mesajlarınız gelebilir. Onun haricinde erişim sağlamanız zor.