Muhammet Emir Bozat
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
selamlar
instagramda takip ettiğim kişi 381den 380e düştü
neden olabilir
neden olabilir
hesabını dondurdu o kimse artık açınca yine artacakselamlar
neden olabilir
Hesabını silmiş veya dondurmuş olabilir. Takipten çıkarmış, en kötü ihtimalle engellemiştir.selamlar
neden olabilir
anlamadım o çıkan 1 kişinin hesabımı donduruldu ben bir şey ellemedimhesabını dondurdu o kimse artık açınca yine artacak
engellediyse benim takip eddiğim kişi sayısı 381 kişi idi şimdi bakım 380 o kimse beni engelleyince azalıyor degilmiHesabını silmiş veya dondurmuş olabilir. Takipten çıkarmış, en kötü ihtimalle engellemiştir.
Dostum yukarıda saydığım bütün seçeneklerden biri olabilir. Evet engellerse 381 den 380 e düşer.anlamadım o çıkan 1 kişinin hesabımı donduruldu ben bir şey ellemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
engellediyse benim takip eddiğim kişi sayısı 381 kişi idi şimdi bakım 380 o kimse beni engelleyince azalıyor degilmi
ama takipçi sayısı düşmüyor takip edilenler sayısı düşüyorDostum yukarıda saydığım bütün seçeneklerden biri olabilir. Evet engellerse 381 den 380 e düşer.
Belki karşılıklı takip yapmadığın birisidir. Takip ettiğin ve kapanmış bir sayfa olabilir.ama takipçi sayısı düşmüyor takip edilenler sayısı düşüyor
hocam giden takip edilenler geri geldi ben bir şey yapmadım hesabı kapatmalımıyım?Belki karşılıklı takip yapmadığın birisidir. Takip ettiğin ve kapanmış bir sayfa olabilir.
Neden kapatacaksın?hocam giden takip edilenler geri geldi ben bir şey yapmadım hesabı kapatmalımıyım?
giden takip edilenler geri geldi birden bire ben ellemediğim halde hacklenmiş olabilirmiNeden kapatacaksın?
Sende bir şey yok kardeşim. Takip ettiğin kişi ile alakalı. Onda sorun vardır.giden takip edilenler geri geldi birden bire ben ellemediğim halde hacklenmiş olabilirmi
Senlik sorun yok hocam. Neden hesabınızı kapatasınız.hocam giden takip edilenler geri geldi ben bir şey yapmadım hesabı kapatmalımıyım?