Neler Yeni

Instagram takip isteğini bekleten kız (Takip ve takipçi sayısı artıyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can
Arkadaşlar iyi akşamlar sınıfa ne zaman girsem göz ucu ile bakan sigara içerken göz ucu ile bakan ve bugün telefonla konuşuyordum (o da konuşarak yanımdan koridorun karşısından ters tarafa doğru yürüyordu) koridorda sadece ikimiz olmasına rağmen yanıma doğru geldi ve yanımdan geçti evet fazla kuruntulu olabilirim ama yanımda olan arkadaşı ile(ortak erkek arkadaş) konuşurken aynı şekilde göz ucu ile bakıyor ,bazen samimi olduğu kızla birlikte karşımda duruyorlar bu sözü geçen kız arkasını bana dönüyor yanında olan kız ise bana bakıyor sizce mesafemi koymalı mıyım (Aşık falan değilim sadece ilk aşkım ve tek hoşlandığım kız bu yıl sözlendiği için artık mantıksal ve ciddi ilişki düşünüyorum sizce ne yapmalıyım dürüst olabilirsiniz sorun değil)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam sınıftaki kızla mantıksal ilişki düşünüyor. Ne yapıcaksın harçlıkları birleştirip ev taksidine mi gircen kızla. Olum mantık evliliği varda ilişkisi ne oluyor.

O döneri alıcak sen ayran mı alıcan ?

Yanınızdan kız geçerken osursa, kokusuna göre yorum isteyeceksiniz nerdeyse.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar iyi akşamlar sınıfa ne zaman girsem göz ucu ile bakan sigara içerken göz ucu ile bakan ve bugün telefonla konuşuyordum (o da konuşarak yanımdan koridorun karşısından ters tarafa doğru yürüyordu) koridorda sadece ikimiz olmasına rağmen yanıma doğru geldi ve yanımdan geçti evet fazla kuruntulu olabilirim ama yanımda olan arkadaşı ile(ortak erkek arkadaş) konuşurken aynı şekilde göz ucu ile bakıyor ,bazen samimi olduğu kızla birlikte karşımda duruyorlar bu sözü geçen kız arkasını bana dönüyor yanında olan kız ise bana bakıyor sizce mesafemi koymalı mıyım (Aşık falan değilim sadece ilk aşkım ve tek hoşlandığım kız bu yıl sözlendiği için artık mantıksal ve ciddi ilişki düşünüyorum sizce ne yapmalıyım dürüst olabilirsiniz sorun değil)
Peşinden koşturmaya çalışıyor seni. Git konuş bir şey kaybetmezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam sınıftaki kızla mantıksal ilişki düşünüyor. Ne yapıcaksın harçlıkları birleştirip ev taksidine mi gircen kızla. Olum mantık evliliği varda ilişkisi ne oluyor.

O döneri alıcak sen ayran mı alıcan ?

Yanınızdan kız geçerken osursa, kokusuna göre yorum isteyeceksiniz nerdeyse.
Öncelikle üslubunuz için güzel dileklerimi sunarım 4. sınıfım ve mantıksal ilişki sonucunda evlilik düşünüyorum isterseniz anlama konusunda zorlandığınız durumda dahada detay verebilirim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuş bence yoksa başkasıyla izlersin üzülürsün.

Bende hoşlandığım kızla bugün instadan 1 buçuk-2 saat sohbet ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can
Peşinden koşturmaya çalışıyor seni. Git konuş bir şey kaybetmezsin.
Konuşursam bile aynı gün içinde durumu anlatırım ve bu tip birisinin bu durumdan rahatsız olacağını düşünüyorum sanırım uzaklaşmak en mantıklısı teşekkürler fikir önerisi için

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle üslubunuz için güzel dileklerimi sunarım 4. sınıfım ve mantıksal ilişki sonucunda evlilik düşünüyorum isterseniz anlama konusunda zorlandığınız durumda dahada detay verebilirim
Mantıksal ilişki sonrası evlilik ? Önce bi selam versen mesela kıza.

Mantıksal olarak düşünüyorum şu anda. Tanımadığın biriyle ilişki yaşayamazsın. Mantıksal deyince ilk olarak maddi karşılık çıkar ortaya. Yada hiç sordunmu kıza o mantık için mi bakıyor sana.

İş güç maaş yok kızın hayatından haberin yok ama mantıksal aile kurmak var ?

Sonra gerçekçi yorum gelincede güzel dilek falan filan. Çok söylenecek varda kurallar müsade etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can

Mantıksal olarak düşünüyorum şu anda. Tanımadığın biriyle ilişki yaşayamazsın. Mantıksal deyince ilk olarak maddi karşılık çıkar ortaya. Yada hiç sordunmu kıza o mantık için mi bakıyor sana.

Sonra gerçekçi yorum gelincede güzel dilek falan filan. Çok söylenecek varda kurallar müsade etmiyor.
Aile şirketim var ve aynı bölümdeyiz bu yaz sonunda aile şirketimi alacağım ha gelelim o mantıksal ilişki düşünüyor mu durumu demişsin bende bu şekilde durumları (Instagram'da isteğimi bekletip karşılaştığımızda bu şekilde davranılmasını) aynı şekilde düşünmüyorum bence iki düşünce şekli ve fikri 2 farklı insan tipine ait kurallar müsade etmiyor dediğiniz kısım özelden istediğinizi yazın report atmayacağım🙂

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hocam kesinlikle katılıyorum.

Tanımadan ilişki asla kurulmamalı kurulsa bile sağlıklı bir ilişki olmaz mantık çerçevesinde ve hemen ayrılığa gider. İlk önce zevkleriniz falan birazda olsa eşleşiyormu vs. bakılmalı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
+ Evlenelm mi?
- Olr
... (1 ay sonra)

Şiddetli geçimsizlikten boşanma davası

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
Hocam ilk önce bir yakınlaş merhaba de bir huyunu suyunu öğren sonra zaten işaret verir bir anlık hiç tanımadığın birisi ile maksimum tek gecelik ilişki olur yapma gözünü seveyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,428
Üyeler
160,248
Son üye
Monk jade
Top Bottom