Neler Yeni

Instagram takipçi sitesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Merhabalar kendi şahsi Instagram hesabima takipçi almayı düşünüyorum benim için bot olmaması (türk olması) önemli b@yigram diye bir site buldum 250 türk takippci 50 TL idi fiyatı sizce nasıl daha güvenilir ve daha uyguna bildiğiniz bir site yer var mıdır bayigram nasıl bir site yardımcı olursanız sevirirm

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne amaçla kullanacaksın

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhabalar kendi şahsi Instagram hesabima takipçi almayı düşünüyorum benim için bot olmaması (türk olması) önemli b@yigram diye bir site buldum 250 türk takippci 50 TL idi fiyatı sizce nasıl daha güvenilir ve daha uyguna bildiğiniz bir site yer var mıdır bayigram nasıl bir site yardımcı olursanız sevirirm
Sizin için tamamı bayan, 30 gün garantili, türk takipçi satabilirim.

Fiyatını soracak olursanız, 1000 adet 25TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok paha bulduğunuz site bu arada. 1000 takipçi 200 TL'e geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne amaçla kullanacaksın
Takipçim artsın diye aynı zamanda reelsler de paylaşıyorum ve takipçiler reelslerde işe yarıyor keşfet vb olarak

Sizin için tamamı bayan, 30 gün garantili, türk takipçi satabilirim.

Fiyatını soracak olursanız, 1000 adet 25TL.

Çok paha bulduğunuz site bu arada. 1000 takipçi 200 TL'e geliyor.
Hocam hepsinin bayan olmasına gerek yok erkek de olabilir bana bmw_best0 Instagram'da yazar misin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç Taşçı
250 tl vs vermek yerine r10 üzerinden sayfalara reklam vermeni öneririm , en azından uygun ve aktif takipçi kazanırsın

DaffyGraphic

80+ Silver
Takipçim artsın diye aynı zamanda reelsler de paylaşıyorum ve takipçiler reelslerde işe yarıyor keşfet vb olarak

Hocam hepsinin bayan olmasına gerek yok erkek de olabilir bana bmw_best0 Instagram'da yazar misin
yazdım, kontrol edermisiniz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,984
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İllegal olan ne hocam?
Takipçi boostu yapmak Instagram tarafından onaylanan bir şey değil, tespit ederlerse hesabınız gider. Bu tür konulara TP'de izin verilmiyordu hem. Burada da izin verilmemesi gerek.

Juiclair0

80+ Silver
Takipçi boostu yapmak Instagram tarafından onaylanan bir şey değil, tespit ederlerse hesabınız gider. Bu tür konulara TP'de izin verilmiyordu hem. Burada da izin verilmemesi gerek.
bende 2016da 10.000 takipçi olacaktım 9950 takipçide birisi takipçi hilesi yaptı hesap kapandı :D

Juiclair0

80+ Silver

DaffyGraphic

80+ Silver
İnstagram tarafından tespit ederlerse hesap gider? O zaman gidip cristiano ünlü adamın hesabına panel basayım, siparişi atayım, şikayet edeyim, hesap kapansın? saçma. Öyle bir şey olabiliyor evet haklısınız ama, saçma birey.

Top Bottom