125 dolar değil 169 dolar, vergi ve kargo ücretiyle birlikte 200 dolar yapıyor. Ayriyeten bu ürünün Türkiye'ye gönderimi maalesef ki yok. Ekstra olarak olur da Türkiye'ye sipariş vermeyi başarırsanız, 150 avro üstü bir alışveriş olduğu için gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. Gümrük müşaviri ücreti, ordinyo, depo, yolluk ve vergi ücretlerini vs. hesaplarsanız sadece 10 ila 15bin TL arası bir ücreti gümrük müşavirine ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle toplu sipariş verip satış yapan kişilerden almak daha mantıklıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelişmelerden haberdar etmek için herkesin mesajını alıntılamak zorunda kaldım. Umarım sinir olmamışsınızdır ağalar <3
1. Gün: WhatsApp'tan tarafıma ulaşıp ürünün kargoya verildiğini söylediler ve kargo takip numarası ilettiler. Yurtiçi kargo ile gönderim yapılmasını istemiştim ve Yurtiçi kargo gönderimi yapmışlar. Opsiyonel seçeneklere dikkat etmeleri +1 puan kazandırdı. Kargoda ne olduğunu bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum. Çarşamba günü teslim edilmesi planlanıyormuş. Gelişmeleri tekrardan ileteceğim.
6 7 ay once kaydedilmis ve 10 yillik kayit alinmis domaine sahte olsaydi bu kadar ise girisilir miydibilmiyorum biraz guven verdi acikcasi yinede siz bilirsiniz
Araştırma üzerine https://iobi.net/ üzerinden sipariş verdim, bakalım güvenli bir şekilde gelecek mi? Son stok bana kalmış sanırım. Sipariş verdikten sonra sayfayı yenileyince stok kalmadığını gördüm çünkü
Bakalım, gelişmeleri buraya yazacağım arkadaşlar. Yorum yazan herkese çok teşekkürler <3
Son Gelişmeler;
Arkadaşlar oruçlu olmam ve çalışıyor olmam sebebiyle bilgisayara anca geçtim. Kargoyu babam teslim almış. Evet, gelen ürün kapalı kutu Flipper Zero cihazı idi. Sorun var mı yok mu diye test etmek istedim. Fakat hafıza kartı olmadan çok az özelliği kullanabiliyormuşuz. Bi' koşu hafıza kartı aldım ve kullanmaya başladım. Özel yazılım olan "Xtreme Firmware" kurdum ve ürün gayet sıfır ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla iobi sitesinden alışveriş yapabilirler.
Bu olaydan sonra anlamış oluyoruz ki https://iobi.net güvenilir bir firmadır.
Son Gelişmeler;
Arkadaşlar oruçlu olmam ve çalışıyor olmam sebebiyle bilgisayara anca geçtim. Kargoyu babam teslim almış. Evet, gelen ürün kapalı kutu Flipper Zero cihazı idi. Sorun var mı yok mu diye test etmek istedim. Fakat hafıza kartı olmadan çok az özelliği kullanabiliyormuşuz. Bi' koşu hafıza kartı aldım ve kullanmaya başladım. Özel yazılım olan "Xtreme Firmware" kurdum ve ürün gayet sıfır ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Almak isteyenler gönül rahatlığıyla iobi sitesinden alışveriş yapabilirler.
Bu olaydan sonra anlamış oluyoruz ki https://iobi.net güvenilir bir firmadır.
Flipper Zero is a versatile multi-tool, based on ultra low power STM32 MCU for daily exploring of access control systems and radio protocols. Fully open source and customisable.
Flipper Zero is a versatile multi-tool, based on ultra low power STM32 MCU for daily exploring of access control systems and radio protocols. Fully open source and customisable.
125 dolar değil 169 dolar, vergi ve kargo ücretiyle birlikte 200 dolar yapıyor. Ayriyeten bu ürünün Türkiye'ye gönderimi maalesef ki yok. Ekstra olarak olur da Türkiye'ye sipariş vermeyi başarırsanız, 150 avro üstü bir alışveriş olduğu için gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor. Gümrük müşaviri ücreti, ordinyo, depo, yolluk ve vergi ücretlerini vs. hesaplarsanız sadece 10 ila 15bin TL arası bir ücreti gümrük müşavirine ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle toplu sipariş verip satış yapan kişilerden almak daha mantıklıdır.
Hayır, ödeme kısmına geçip adres seçiniz. O şekilde fiyatı yükseliyor. Ayrıca ordino, yolluk, vergi ücreti vs. dahil çok fazla ücret çıkıyor. İnanmayanlar deneyebilirler <3
Ürünün yasal olmadığı gibi bir algı var fakat ürün tamamen yasaldır. Çünkü BTK ve diğer kurumları incelediğimde hiçbir şekilde Flipper Zero'nun yasaklı bir ürün olduğunu görmedim.