Neler Yeni

İnstagram üzerinden hesap kurtararak paran kazanmak.

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Instagram üzerinden başka insanların hesaplarını kurtararak veya kapatarak para kazanıyo baya ciddi ciddi kazanıyor ve bu duruma şahit oldum ve gerçekten de istediğin işlemleri yapıyor sorum şu; bunları nasıl yapabiliyor ve bizde yapmak istesek neler gerekiyor ve ne yapabiliriz ?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Instagram üzerinden başka insanların hesaplarını kurtararak veya kapatarak para kazanıyo baya ciddi ciddi kazanıyor ve bu duruma şahit oldum ve gerçekten de istediğin işlemleri yapıyor sorum şu; bunları nasıl yapabiliyor ve bizde yapmak istesek neler gerekiyor ve ne yapabiliriz ?
Başını bişi gelirmi, bilmem bunları yapanlara, Sosyal mühendisi deniyor, ve bilgi gerektiren şeyler, 5 dakikada hemen yapabileceğin şeyler değil yani.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
Etik hackerlık öğrenerek yapabileceğin bir şey. Eğer sadece hesap kurtarma işi yaparsan hiçbir sorun olmayacaktır. Ama benim hesabım diyip de bir başkasının hesabını çaldırmaya çalışırlarsa ona karşı da önlem ve güvence sağlaman lazım.

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başını bişi gelirmi, bilmem bunları yapanlara, Sosyal mühendisi deniyor, ve bilgi gerektiren şeyler, 5 dakikada hemen yapabileceğin şeyler değil yani.
Sosyal mühendisi dedigin kişi 15 veya 16 yaşındaki bi çocuk bilemedin 17 neyse sorun yaşta deil bu bilgileri nereden edinebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etik hackerlık öğrenerek yapabileceğin bir şey. Eğer sadece hesap kurtarma işi yaparsan hiçbir sorun olmayacaktır. Ama benim hesabım diyip de bir başkasının hesabını çaldırmaya çalışırlarsa ona karşı da önlem ve güvence sağlaman lazım.
Haklısın onun güvenceside önemli

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Hesap kapatmak biraz kolay, eski tarihli bir intagram hesabı bulup, karşıdaki kişinin profilinin bire bir aynısı yapıp taklitten şikayet etmen yetiyor.
Hesap açtırmanın da methodları var forumlarla bir şekilde açıyorlar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hesap çalma işleri ise hiç bulaşma biri şikayet eder alacağın 3 kuruş para uğruna hayatın kayar.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sosyal mühendisi dedigin kişi 15 veya 16 yaşındaki bi çocuk bilemedin 17 neyse sorun yaşta deil bu bilgileri nereden edinebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın onun güvenceside önemli
Udemyde var fakat ücretli, biraz araştırma yapmanız lazım, sağlam kaynak yada youtube kanalları bulmanız lazım, pek alakam olmadığı için önerim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,782
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge