Neler Yeni

IOS instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu

Aborjin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih emre
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var cidden girmediğim site kalmadı denemediğim yol kalmadı ama belki bir bilen olur diye buraya konu açayım dedim . sorunum şu ki telefonum ıphone 6s insagrama girmeye çalışıyorum ve her yolu denediğimde ``üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu`` hatası alıyorum uygulama güncel telefon güncel ama ne yaptıysam olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

ventioNN

80+ Platinum
Dostum 1 ay önce aynı sorunu yaşamıştım,denemediğim yol kalmamıştı.
MAC ban yemişsin.Bu yüzden format tek çözüm.
Klon uyg.'da var ama önermem.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var cidden girmediğim site kalmadı denemediğim yol kalmadı ama belki bir bilen olur diye buraya konu açayım dedim . sorunum şu ki telefonum ıphone 6s insagrama girmeye çalışıyorum ve her yolu denediğimde ``üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu`` hatası alıyorum uygulama güncel telefon güncel ama ne yaptıysam olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Format at reis 7 plus telefonumda olmuştu malesef format atarak duzelltim

Aborjin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler beyler birde format nasıl atılır hiçbir fikrim yok acaba nasıl yapılıyor format olayı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf şenleten
aynı sorun bende suan var ne pc ne tel ne farklı platform nede vpn ile giremiyorum çözen varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorun bende suan var ne pc ne tel ne farklı platform nede vpn ile giremiyorum çözen varmı
format atmalık bir durum yok yani

Top Bottom