Neler Yeni

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
ekstra olarak kendi gözünle görmedin diyecek.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
neden favroiniz merak ettim? o kadar atamız varken
Snane bilader Meclis adama Atatürk soyadını vermiş ne rahatsız olsun, Müslüman olmadığı için diğer hükümdarları sayıyor muydunuz ya siz? Hunları,iskitleri?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen kanka kaç darbeyi engelleyen adam mendereslere muhalifliği ilke yapmış adam ABD mandası yaptı.
Knk ben söylemiyorum . Söyleyen kişi Abd'de en genç proseför ünvanını alan Oktay Sinanoğlu .

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Abdülhamiti seven bizden değildir.
Şerieşşeğe karşı olan kafir değildir
sen böyle cahilce ve veletçe yaptığın yorumlar yüzünden Atana küfür yiyorsun. Ondan sonra foruma gelip ağlayıp sızlama.Bu günlük bu kadar çocukluk yeter.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Snane bilader Meclis adama Atatürk soyadını vermiş ne rahatsız olsun, Müslüman olmadığı için diğer hükümdarları sayıyor muydunuz ya siz? Hunları,iskitleri?
müslümanlığa bildiğim kadarıyla talat savaşından sonra girdik zaten hun zamanında öyle bir din yoktu.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
sen böyle cahilce ve veletçe yaptığın yorumlar yüzünden Atana küfür yiyorsun. Ondan sonra foruma gelip ağlayıp sızlama.Bu günlük bu kadar çocukluk yeter.
Yatağına hadi şeriat rüyalarınlarınla övün sen

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
yok hayır müslüman olup olmaması ilglendirmiyor beni sadece favori olması için yeterli görmüyorum ama herhalde siz bir dine inanan atalaımıızı kötü görüyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
S
Şu konu ülkemizdeki şovenizm üzerine kurulu olan berbat tarih bilincinin apaçık kanıtı.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
müslümanlığa bildiğim kadarıyla talat savaşından sonra girdik zaten hun zamanında öyle bir din yoktu.
Vay canına, cidden mi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hayır müslüman olup olmaması ilglendirmiyor beni sadece favori olması için yeterli görmüyorum ama herhalde siz bir dine inanan atalaımıızı kötü görüyorsunuz
Ben milliyetçiliği senden öğrenmem, Atatürk gibi koyu bir Türkçüyü kaç kere gördün? Atsızlar,Türkeşler bunlar daha var mı şanlı tarihi din ayırt etmeden benimseyen?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
aga atatürk >>>>>>> osmanlı padişahı kim aga hunlar kim gözünle gördünmü aga aga gördünmü gözünle inanıyon aga max 12 lik atatürk fanı klasik cevabı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen bişeyleri gözünle görmene gerek yoktur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom