Neler Yeni

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Tarihini bu kadar öğrenebilir miydin? Atatürkten önce tarih dersleri Selçuklulardan itibaren başlardı, ingiliz krallarının ayaklarını temizlerken o seçlukluyu bile hiç bilmeyecektin de sizlere bol geldi.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
arkadaşlar mesajımı okumadan cevap yazan arkadaşlarla tartışmanın mantığı yok zaten aynı şeyi farklı kelimelerle yazıp spam atmaktan başka bir şey yapmıyor siz kendi aranızda birbirinize düşmeyin zaten herkes birbirine saygı duymak zorunda bu dünyada ama sevmek zorunda değil.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Tarihini bu kadar öğrenebilir miydin? Atatürkten önce tarih dersleri Selçuklulardan itibaren başlardı, ingiliz krallarının ayaklarını temizlerken o seçlukluyu bile hiç bilmeyecektin de sizlere bol geldi.
selçukludan öncesinde yaşasaydık zaten öğrenmek yerine direk yaşardık herkes savaşa koşuyordu büyüdüğü gibi vatanı için can veriyordu

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Arkadaşlar geldimde ne kadar boş yapmışsınız bütün padişahlar benim atamdır Atatürk de benim favorimdir bu benim tercihim he biri çıkar ben abdülhamid ciyim der saygı duyarım ama Atatürk e laf ederse ağzına sıçarım herkes atalarına karşı saygılı olmak zorundadır nokta boş yapmayın herkese sevgiler

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Arkadaşlar geldimde ne kadar boş yapmışsınız bütün padişahlar benim atamdır Atatürk de benim favorimdir bu benim tercihim he biri çıkar ben abdülhamid ciyim der saygı duyarım ama Atatürk e laf ederse ağzına sıçarım herkes atalarına karşı saygılı olmak zorundadır nokta boş yapmayın herkese sevgiler
padişah yerine hükümdar dersen daha doğru olurdu iyi günler.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
neden favroiniz merak ettim? o kadar atamız varken

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
köktürk yazıtları 1893 yılında okundu mustafa kemalle alakası yok
Be adam nerenden anlıyorsun ben Kemal paşa mı okuttu dedim, eğitim öğretime hunlar,göktürkler Cumhuriyetten sonra geldi Türk tarihinin başlangıcı olarak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom