Kratos2008
80+ Silver
Dahası
xd+Turan kurulacak hahahaaha
xd+Turan kurulacak hahahaaha
elbette öğrenirdikTarihini bu kadar öğrenebilir miydin? Atatürkten önce tarih dersleri Selçuklulardan itibaren başlardı, ingiliz krallarının ayaklarını temizlerken o seçlukluyu bile hiç bilmeyecektin de sizlere bol geldi.
selçukludan öncesinde yaşasaydık zaten öğrenmek yerine direk yaşardık herkes savaşa koşuyordu büyüdüğü gibi vatanı için can veriyorduTarihini bu kadar öğrenebilir miydin? Atatürkten önce tarih dersleri Selçuklulardan itibaren başlardı, ingiliz krallarının ayaklarını temizlerken o seçlukluyu bile hiç bilmeyecektin de sizlere bol geldi.
Aynen öğrenirdin s, Köktürk yazıtları bile kaç yüzyıl sonra açıklandı okundu.elbette öğrenirdik?
köktürk yazıtları 1893 yılında okundu mustafa kemalle alakası yokAynen öğrenirdin s, Köktürk yazıtları bile kaç yüzyıl sonra açıklandı okundu.
padişah yerine hükümdar dersen daha doğru olurdu iyi günler.Arkadaşlar geldimde ne kadar boş yapmışsınız bütün padişahlar benim atamdır Atatürk de benim favorimdir bu benim tercihim he biri çıkar ben abdülhamid ciyim der saygı duyarım ama Atatürk e laf ederse ağzına sıçarım herkes atalarına karşı saygılı olmak zorundadır nokta boş yapmayın herkese sevgiler
neden favroiniz merak ettim? o kadar atamız varkenArkadaşlar geldimde ne kadar boş yapmışsınız bütün padişahlar benim atamdır Atatürk de benim favorimdir bu benim tercihim he biri çıkar ben abdülhamid ciyim der saygı duyarım ama Atatürk e laf ederse ağzına sıçarım herkes atalarına karşı saygılı olmak zorundadır nokta boş yapmayın herkese sevgiler
Ne olacak şeriat gelinceElhamdülillah öyle. Ve Müslüman olan herkesin de benimsemesi gereken bir şey.
Be adam nerenden anlıyorsun ben Kemal paşa mı okuttu dedim, eğitim öğretime hunlar,göktürkler Cumhuriyetten sonra geldi Türk tarihinin başlangıcı olarak.köktürk yazıtları 1893 yılında okundu mustafa kemalle alakası yok
sana söyliyeceği şeyi söylüyorum şöyle diyecek : onları kim gördü nerde kanıtı nerden biliyorsun öyle bir şey olduğunu klasik cevapneden favroiniz merak ettim? o kadar atamız varken