Ne kudurması Kahkaha Atıyorum Boş İnsanlar Sizi İşsizlik Böyle bir şey İşte Kimi Seveceklerine Kadar Karışıyorsunuz Şuan Bence Sen Kuduruyorsun Bilader Ben RahatımKudur biraz daha haydi.
Ne kudurması Kahkaha Atıyorum Boş İnsanlar Sizi İşsizlik Böyle bir şey İşte Kimi Seveceklerine Kadar Karışıyorsunuz Şuan Bence Sen Kuduruyorsun Bilader Ben RahatımKudur biraz daha haydi.
bende sadece atatürkü bilip atatürk sevmeyenlerden prim kasmıyorum.Benim Şerefim Var Çok Şükür instagramda atatürk Düşmanlarına Takıpta Buralara Gelip Pr Kasmıyorum
Senin Şerefin Benim Ayaklarımın Altında
Bazılarına bol geldi burası bol.Kardeş donanım arşivi sakat aynı konuyu technopata yazdım hiç bir şey demedim kanal olarak iyi ama da forum olarak sakat
Yaş sorduğum için terörist ilan edildim arkadaşlar nerde kafası kırık varsa burda anasıni satayımEy sözde osmanlı toru ları çok sevdiğiniz osmanlıyı atatürk kurtardı mallar. Bi zahmet sevin. Adam 600 yıllık devleti 7 düvelden kurtarsın sonra da sevilmesin oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Popcorn fanboy tespit edildi yspli tespit edildi hüdaparlı tespit edildi lütfen chatten çıkın
Abdulhamid sevmeyen bizden değildir hamidiye toplarının çanakkalede olduğunu biliyormusun? balkanlarda ortodoks vs katoliklerin arasını hep açık tutup birleşmemesini sağlayan adam olduğunu biliyormusun?Abdülhamiti seven bizden değildir.
Şerieşşeğe karşı olan kafir değildir
Beynini kullanman için ve bu popüler kültür kölesi rolünü oynayan çocuk aklından çıkman için bir şans veriyorum.Kardeş sen sıkıntılı mısın zaten atatürkğ sevmeyen türk değildir.
Yallah arabistana. Şerisini sana. Soktum atını da yedim
Banane olum ben mi soyadından kuruluyorum adama, ben mi şeriat diye delleniyorum burdaNe kudurması Kahkaha Atıyorum Boş İnsanlar Sizi İşsizlik Böyle bir şey İşte Kimi Seveceklerine Kadar Karışıyorsunuz Şuan Bence Sen Kuduruyorsun Bilader Ben Rahatım
banada sevmek zorunda değil saygı duymak zorundasın kelimesi çok saçma geliyor. Burda herkes biliyor ortam bulsalar Atatürkü yerden yere vuracaklar. Bana göre sevmeyen bir insan saygıda duymaz.Keşke ama sevmek dayatması saçma geliyor. Yarın bir ******** çıkar 20/25 yıl yönetmiş tayyipi seveceksin der iyice gerilir ortam bundan bahsediyorum.
Tarihbilmezsin. Abdülhamid düşmanıyım ve 2. Selimden sonraki en kötü padişah devletş ayakta tuttğu falan yok inanmayın böyle şeylere
Alakası yok Osmanlının en kötü dönemlerinde iyi padişah kötünün iyisi diyebirim Ayrıca neye göre sıralamayı yaptın Vahidettintin 5.Mehmet ve Osmanlının duraklama dönemindeki haremden çıkmayan rezil padişahlar var ikenTarihbilmezsin. Abdülhamid düşmanıyım ve 2. Selimden sonraki en kötü padişah devletş ayakta tuttğu falan yok inanmayın böyle şeylere
Dinle devlet yönetilmez, istediğin kadar bağar çağar elinde her zaman 0 olacak koskoca.Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir -Maide 44''
Mustafa kemal Abdulhamidin kurduğu okullarda okumuştur hatta tüm ittihat ve terraki Abdulhamid düşmanıysan zaten hiçbirşey bilmyen bir sosyal medya ergenisindir adamın etrafında hain olmayan 1 adam yoktu