Neler Yeni

İnstagramda atatürk düşmanlarından kafayı yiyeceğim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
Kudur biraz daha haydi.
:D:D:D:D Ne kudurması Kahkaha Atıyorum Boş İnsanlar Sizi İşsizlik Böyle bir şey İşte Kimi Seveceklerine Kadar Karışıyorsunuz Şuan Bence Sen Kuduruyorsun Bilader Ben Rahatım :D:D:D

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Benim Şerefim Var Çok Şükür instagramda atatürk Düşmanlarına Takıpta Buralara Gelip Pr Kasmıyorum
Senin Şerefin Benim Ayaklarımın Altında
bende sadece atatürkü bilip atatürk sevmeyenlerden prim kasmıyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ey sözde osmanlı toru ları çok sevdiğiniz osmanlıyı atatürk kurtardı mallar. Bi zahmet sevin. Adam 600 yıllık devleti 7 düvelden kurtarsın sonra da sevilmesin oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Popcorn fanboy tespit edildi yspli tespit edildi hüdaparlı tespit edildi lütfen chatten çıkın
Yaş sorduğum için terörist ilan edildim arkadaşlar nerde kafası kırık varsa burda anasıni satayım

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Abdülhamiti seven bizden değildir.
Şerieşşeğe karşı olan kafir değildir
Abdulhamid sevmeyen bizden değildir hamidiye toplarının çanakkalede olduğunu biliyormusun? balkanlarda ortodoks vs katoliklerin arasını hep açık tutup birleşmemesini sağlayan adam olduğunu biliyormusun?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kardeş sen sıkıntılı mısın zaten atatürkğ sevmeyen türk değildir.

Yallah arabistana. Şerisini sana. Soktum atını da yedim
Beynini kullanman için ve bu popüler kültür kölesi rolünü oynayan çocuk aklından çıkman için bir şans veriyorum.
Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir -Maide 44''

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
:D:D:D:D Ne kudurması Kahkaha Atıyorum Boş İnsanlar Sizi İşsizlik Böyle bir şey İşte Kimi Seveceklerine Kadar Karışıyorsunuz Şuan Bence Sen Kuduruyorsun Bilader Ben Rahatım :D:D:D
Banane olum ben mi soyadından kuruluyorum adama, ben mi şeriat diye delleniyorum burda

Keşke ama sevmek dayatması saçma geliyor. Yarın bir ******** çıkar 20/25 yıl yönetmiş tayyipi seveceksin der iyice gerilir ortam bundan bahsediyorum.
banada sevmek zorunda değil saygı duymak zorundasın kelimesi çok saçma geliyor. Burda herkes biliyor ortam bulsalar Atatürkü yerden yere vuracaklar. Bana göre sevmeyen bir insan saygıda duymaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Tarihbilmezsin. Abdülhamid düşmanıyım ve 2. Selimden sonraki en kötü padişah devletş ayakta tuttğu falan yok inanmayın böyle şeylere

Tarihbilmezsin. Abdülhamid düşmanıyım ve 2. Selimden sonraki en kötü padişah devletş ayakta tuttğu falan yok inanmayın böyle şeylere
Alakası yok Osmanlının en kötü dönemlerinde iyi padişah kötünün iyisi diyebirim Ayrıca neye göre sıralamayı yaptın Vahidettintin 5.Mehmet ve Osmanlının duraklama dönemindeki haremden çıkmayan rezil padişahlar var iken

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mustafa kemal Abdulhamidin kurduğu okullarda okumuştur hatta tüm ittihat ve terraki Abdulhamid düşmanıysan zaten hiçbirşey bilmyen bir sosyal medya ergenisindir adamın etrafında hain olmayan 1 adam yoktu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,513
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone
Top Bottom