Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Burada Atatürke düşmanlık yapıp biribirinize düşmeyin.
ben sadece soruyorum tanımadığı insanlara ermeni deme hakkını kimde buldu?Burada Atatürke düşmanlık yapıp biribirinize düşmeyin.
Ben mi ermeni dedim kardesim ben sana mı düşman dedim sana ermeni diyenle kavga et, ben uyarımı yaptımben sadece soruyorum tanımadığı insanlara ermeni deme hakkını kimde buldu?
başka insanların kavgasına karışma ozaman kanka teşekkürler bende sana düşman demiyorum hepimiz türküz sonuçtaBen mi ermeni dedim kardesim ben sana mı düşman dedim sana ermeni diyenle kavga et, ben uyarımı yaptım
Avrupa iti ?Ermeni
Ben senin kavgana mı karıştım bilader, Atatürk düşmanlığı yapıp kavga etmeyin dedim, ha ederseniz edin uyaru/ban'ı ben yemembaşka insanların kavgasına karışma ozaman kanka teşekkürler bende sana düşman demiyorum hepimiz türküz sonuçta
ben düşmanlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip atatürkü sevmeyen ermeni yazmak bir garip geldiBen senin kavgana mı karıştım bilader, Atatürk düşmanlığı yapıp kavga etmeyin dedim, ha ederseniz edin uyaru/ban'ı ben yemem
ben daha cevap yazmayacağım bende yemek istemiyorum tanımadığı insanları yargılayan kişiler hakkındaBen senin kavgana mı karıştım bilader, Atatürk düşmanlığı yapıp kavga etmeyin dedim, ha ederseniz edin uyaru/ban'ı ben yemem
bu millet Atatürk ü haketmiyor kısa ve netArkadaşlar her ne olursa olsun yorumlara girdiğimde trnin iq seviyesini belli eden atatürk düşmanı şeriatçı yorumlar geliyor. Çıldıracağım her yürk atatürkü sevmek zorundadır. Sen seni ingilizlerin ve sahte hocaların elinden kurtarıp sana demokrasi getiren birini nasıl sevmezsin.
Soylelerım ben onlara hainlik yapıp kardeşi kardeşe vurdurmasınben düşmanlık yapmak istemiyorum ama buraya gelip atatürkü sevmeyen ermeni yazmak bir garip geldi
Popüler kültür kölesi seni. İnsanların sevecekleri şeye sen karar veremezsin. Kimse sevmek zorunda değildir, saygı duyar ama sevgi kişisel meseledir.Ermeni
haklısın aga ben kendi atatürk sevgimi kendime saklıyacağım iyi günler.Soylelerım ben onlara hainlik yapıp kardeşi kardeşe vurdurmasın