Neler Yeni

İnstagram'da Dolandırıcı Satıcı @papucunkrali_

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Bir sayfadan ayakkabı almak istedim. Bilgilerimi verdim adres vb. ve daha sonra iban attı, parayı attım falan 2 hafta olacak hala kargo'dan sms bile gelmedi sorduğumda ise bana sanki sevgilisiymişim gibi trip atıyor ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Paramı nasıl alabilirim?

melidoas6

80+ Silver
Geçmiş olsun hocam umarım dolandırıcı değildir. Bankanızla iletişime geçin ama 2 hafta olmuş elde ne fiş var ne fatura

Kara*

80+ Silver
Sen de onun sevgilisi gibi trip at tatlı tatlı bebeğim neden göndermiyorsun de sonra tatlı tatlı onu şikayet edeceğinden bahset birazcık sinirlenebilir papatya çayı ile sövüşmeden konuşun halledin jasgskdhzks

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıldım arkadaşlar. Siz siz olun Instagram'da bir şey almayın. Mağaza adı: papucunkrali_

Satıcı bir kadın ve dolandırıcı olduğunu anladığımda gönderilerine ürünlerim gelmedi gibi şeyler yazdım. Çocukça konuşup bana g*ümü ye, n*h sana iade falan gibi küfürler kullandı. Ve engelledi. Ben savcılığa gitmeye üşeniyorum vereceğim yol parasına bile değmez ama size de yapılırsa kim olursa olsun dava edin ki bu yüzleri bulmasınlar. :)

460tl çöp oldu, bayramda dışarıya çıkamadım ayakkabım olmadığı için. Tam da paraya ihtiyacım olan zamanda..

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dolandırıldım arkadaşlar. Siz siz olun Instagram'da bir şey almayın. Mağaza adı: papucunkrali_

Satıcı bir kadın ve dolandırıcı olduğunu anladığımda gönderilerine ürünlerim gelmedi gibi şeyler yazdım. Çocukça konuşup bana g*ümü ye, n*h sana iade falan gibi küfürler kullandı. Ve engelledi. Ben savcılığa gitmeye üşeniyorum vereceğim yol parasına bile değmez ama size de yapılırsa kim olursa olsun dava edin ki bu yüzleri bulmasınlar. :)

460tl çöp oldu, bayramda dışarıya çıkamadım ayakkabım olmadığı için. Tam da paraya ihtiyacım olan zamanda..
Bankayı ara durumu anlat. Şüpheli işlem üzerinden araştırılıyor ve banka genelde çözüyor 1 kez buna benzer durum yaşadım 1 ay içinde kartımdan çekilen tutar iade edildi
Geçmiş olsun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
knk sayfanın dolandırıcı okduğu çok belli zaten geçmiş olsun telefon numarası vs var dava edebilirsiniz

TİTAN.

80+ Platinum

Senin yerine olsam giderdim ne kadar rahatsızlık verilirse o kadar rahatlardım ben

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Bankayı ara durumu anlat. Şüpheli işlem üzerinden araştırılıyor ve banka genelde çözüyor 1 kez buna benzer durum yaşadım 1 ay içinde kartımdan çekilen tutar iade edildi
Geçmiş olsun
Bankayı aradım bildiri verildi falan dedi. Sürecin devam etmesi ve karşı hesaba müdahale bloke vb. için savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmam lazımmış. Şehirden uzak yaşıyorum o kadar vaktim yok.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,334
İsim
.

N*h sana da patladım :D sadfasfdsfdsfds
Komik değil ama geçmiş olsun.Düşünsene para biriktirip çalışıp edip birşeyler alıyorsun N*h sana diyorlar. :D
Geçmiş olsun kral

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bankayı aradım bildiri verildi falan dedi. Sürecin devam etmesi ve karşı hesaba müdahale bloke vb. için savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmam lazımmış. Şehirden uzak yaşıyorum o kadar vaktim yok.
Ben böyle şeyler yapmamıştım belki de kredi kartı harcaması olduğu içindir. Ama hakkını ara bence hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,308
Üyeler
168,116
Son üye
ozgurauda
Top Bottom