Zararı olmaz diğer takipçiler ne görüp yapıyorsa oda onu yapar.Merhaba, 0 takipçili yeni oluşturulmuş instagram hesaplarını takip isteklerini kabul etmelimiyiz? Bize herhangi bir zararı olurmu? ( Hesap fake çünkü ilk takip ettiği kişi benim. )
İnstagrama koyduğun her fotoğraf çalınmaya müsait zaten internet ortamına yüklüyorsun. Sen kabul etmesen bile senin arkadaşından senin resimlerini gene bulup çalabilirler(İnstagram üzerinden). Hem de bunu yapmak için profesyonel olmaya gerek yok belli başlı programlarla 2dk lık iş.Dün bu forumda böyle bir konu gördüm resimlerini falan çalmışlar heralde ondan tedirgin oldum biraz.
Artık çoğu uygulama ile görebiliyorsun gizli hesapları. Sen Takip isteğini kabul etmesen bile o programlardan hesabına bakabilir. O yüzden takip istediğini reddetmek saçma olur. Bu programlardan bakabilir stalklamak isteyen.Merhaba, 0 takipçili yeni oluşturulmuş instagram hesaplarını takip isteklerini kabul etmelimiyiz? Bize herhangi bir zararı olurmu? ( Hesap fake çünkü ilk takip ettiği kişi benim. )