Neler Yeni

Instagram'da Fake hesapların isteklerini kabul etmelimiyiz?

ice3h

80+ Bronze
Merhaba, 0 takipçili yeni oluşturulmuş instagram hesaplarını takip isteklerini kabul etmelimiyiz? Bize herhangi bir zararı olurmu? ( Hesap fake çünkü ilk takip ettiği kişi benim. )

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Yani sana kalmış büyük ihtimalle seni stalklamak isteyen birisi takip atmıştır. Eski sevgilin, flörtün vs.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba, 0 takipçili yeni oluşturulmuş instagram hesaplarını takip isteklerini kabul etmelimiyiz? Bize herhangi bir zararı olurmu? ( Hesap fake çünkü ilk takip ettiği kişi benim. )
Zararı olmaz diğer takipçiler ne görüp yapıyorsa oda onu yapar.

ice3h

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sana kalmış büyük ihtimalle seni stalklamak isteyen birisi takip atmıştır. Eski sevgilin, flörtün vs.
Dün bu forumda böyle bir konu gördüm resimlerini falan çalmışlar heralde ondan tedirgin oldum biraz. :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dün bu forumda böyle bir konu gördüm resimlerini falan çalmışlar heralde ondan tedirgin oldum biraz. :D
İnstagrama koyduğun her fotoğraf çalınmaya müsait zaten internet ortamına yüklüyorsun. Sen kabul etmesen bile senin arkadaşından senin resimlerini gene bulup çalabilirler(İnstagram üzerinden). Hem de bunu yapmak için profesyonel olmaya gerek yok belli başlı programlarla 2dk lık iş.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Artık çoğu uygulama ile görebiliyorsun gizli hesapları. Sen Takip isteğini kabul etmesen bile o programlardan hesabına bakabilir. O yüzden takip istediğini reddetmek saçma olur. Bu programlardan bakabilir stalklamak isteyen.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Büyük ihtimalle seni çekemeyen bir arkadaşın veyahut eski sevgilin flörtün veya platoniğin olabilir :3 Ya da öylesine boş bi hesaptır. Kabul etmene değmez. Sil geç derim 👊

ice3h

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle seni çekemeyen bir arkadaşın veyahut eski sevgilin flörtün veya platoniğin olabilir :3 Ya da öylesine boş bi hesaptır. Kabul etmene değmez. Sil geç derim 👊
Aynen öyle yaptım.

Top Bottom